Severinina sestra iznela nove optužbe: Ona je tukla i Milana i Igora, pokušala je da me ubije!

01.09.2022

07:22

0

Autor: Marija Mitić

Marijana Vučković Popović se ponovo oglasila nakon skandala

Severinina sestra iznela nove optužbe: Ona je tukla i Milana i Igora, pokušala je da me ubije!
SEVE - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Printscreen Facebook/Marijana Vučković

Sestra Severine Vučković, Marijana Vučković Popović, ponovo se oglasila o skandalu koji se među njima dogodio pre par dana, nakon čega je pevačica privedena. Ona je sada iznela nove optužbe na njen račun, tvrdeći da je Severina navodno pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu. Ona kaže i da je pop zvezda toliko agresivna, da je čak tukla i bivše muževe Igora Kojića Milana Popovića.

- Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda! Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila! Posle toga nije zvala hitnu pomoć, što znači da je htela da me ubije. Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom, jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje - kaže Marijana za Nova TV.

- Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice... Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala.

Printscreen Facebook/Marijana Vučković
Marijana Vučković Popović

Podsećanja radi, Severina je odmah reagovala na sestrine optužbe i zapretila joj tužbom. Pevačica, kako prenose mediji, veruje da joj ona pakuje lažnu aferu u dogovoru s Milanom Popovićem, koji želi da joj uzme sina Aleksandra.

Marijana je već prijavljivala Severinu, ali, prema njenim rečima, niko nije reagovao:

- Sve ovo je posledica nemara institucija. Prijavljivala sam je da zlostavlja našu majku Anu, kao i da mi preti. Jadna je država koja dopušta da se ovakve osobe pojavljuju u javnosti.

Inače, juče se oglasila i Severinina dvokatica Jasminka Biloš koja je u zvaničnom saopštenju izjavila da Marijana lažira ceo slučaj, da je sve iscenirala kao i da je u dosluhu sa Milanom Popovićem. Više o svemu tome čitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike