Komšiluk otkrio detalje svađe Severine i njene sestre! Tvrde da je zbog ovoga nastala drama: Ona je legla kao mrtva!

30.08.2022

20:49

0

Sve se desilo u Splitu, u stanu pevačicine majke Ane

Komšiluk otkrio detalje svađe Severine i njene sestre! Tvrde da je zbog ovoga nastala drama: Ona je legla kao mrtva!
aura_04042018_00066 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glavna vest svih medija u regionu ove večeri bila je da je uhapšena Severina Vučković. Kako se navodilo, nju je prijavila sestra Marijana zbog povreda koje joj je pevačica nanela.

Severina je danas, kako je otkrila njena advokatica, odvedena u policijsku ustanovu gde je dala izjavu o tome šta se desilo u stanu njene majke protekle noći. O tome više pročitajte OVDE.

Sada se oglasio i komšiluk iz Požeške ulice u Splitu, gde stanuje Ana Vučković, Severinina majka.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

- Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz ulaznih vrata. Nismo znali ni ko je, ni šta je, samo je vikala: "Ljudi, pomozite mi!". Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već primili dojavu. Ali, iz nekog razloga su tek jutros došli na mesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo je da se desi ko zna šta, oni se ne bi udostojili da dođu. Evo, ja se ježim od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko rekao da ne dođu... - pita se komšinica Severinine majke.

Drugi stanar kaže da je i njega probudila buka, nakon čega je izašao na balkon i bio tu sve do jutra. Kaže, teško je zaspati nakon takvih krikova.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

- Samo sam uspeo saznati da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Seve da joj da ono što je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletela neka plavuša. Utrčala je u stan i brzo izletela sa pevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se - govori komšija za "Slobodnu Dalmaciju" i nastavlja:

- Nakon toga je sestra nastavila još jače da zapomaže i zvoni na sva vrata. Drala se da će iskrvariti, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred ulaznih vrata i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je ćerki da ne prvi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala, kao mrtvo telo, sve dok nije došla hitna i odvela je.

Printscreen Facebook/Marijana Vučković
Marijana Vučković

Podsetimo, kako je saznao 24sedam, Severina je oko 20 časova napustila stanicu policije, a mera zadržavanja joj nije određena. 

Severinina advokatica je istakla da je pevačici sestra nanela povrede, a ne obrnuto, te da planiraju da podnesu tužbu protiv nje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike