Saša Matić se oglasio iz Australije i otkrio koje pesme naši fudbaleri naručuju u provodu!

21.11.2022

18:10

0

Pevač podelio utiske iz ''zemlje kengura'', pa otkrio koliki su fudbaleri 'veseljaci'

Saša Matić se oglasio iz Australije i otkrio koje pesme naši fudbaleri naručuju u provodu!
Saša Matić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saša Matić, ostvario je niz uspeha u poslednjem periodu, a nedavno je održao koncert u Sidneju, odakle se oglasio i otkrio prve impresije. Pevač će nastupiti i u Dubaiju, u okviru navijačke baze naše reprezentacije, povodom Svetskog prvenstva u Kataru.

Pevač je sada u jednoj emisiji priznao da rado peva fudbalerima, otkrio koje pesme oni vole, pa dodao da se u Australiji oseća kao kod svoje kuće.

- Ja vama želim dobar dan, ali kod mene je ponoć već prošla! Sinoć smo svirali u Sidneju, večeras smo bili u Brizbejnu, bilo je zaista sjajno. Upoređujem sa prošlim turnejama, svi su pevali hitove, a sada nakon pandemije, valjda su imali vremena dosta da slušaju i ostale pesme, tako da šta god da počnem da pevam, oni prosto znaju već prve taktove. Lepo iskustvo, volim da dođem u Australiju, pogotovu kada je leto i proleće, mada sada više i nema razlike. Ovde sam svoj na svome, što bi se reklo - smeje se Sale i otkriva da umora nema.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Saša Matić

- Posle svirke idem na bazen, lepše će se spavati! Nakon Australije idem i do Dubaija, pevaću u fan zoni i tako dati podršku našim fudbalerima na Svetskom prvenstvu, tu će biti mnogo naših ljudi i navijača. Nadam se jednom dobrom koncertu i svirci, Dubai mnogo volim - otkriva pevač, pa dodaje da uvek rado peva našim sportistima:

- Fudbaleri šta vole? Vole "Samo ovu noć", vole pesmu "Kralj izgubljenih stvari", "Kad ljubav zakasni", ma sve... Njima je milina svirati, to su veseljaci - zaključe Saša Matić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Podsetimo, u fan zoni u Dubaiju, pored Saše Matića, navijače i fudbalere će zabavljati i Milica Pavlović, koja priprema svoj prvi veliki solistički koncert, Maja Berović, koja uskoro izbacuje novi singl i Saša Kovačević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike