Ceca Ražnatović sprema prvi album bez Marine Tucaković! Sa suzama u očima progovorila o njoj: To što je uradila ganulo me je

25.11.2022

10:28

0

Pevačica je godinama sarađivala sa tekstopiscem i njenim suprugom

Ceca Ražnatović sprema prvi album bez Marine Tucaković! Sa suzama u očima progovorila o njoj: To što je uradila ganulo me je
Marina Tucaković, Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović je godinama sarađivala sa tekstopiscem Marinom Tucaković, koja je preminula u septembru prošle godine. Pevačica nikada nije skrivala da je Marina zaslužna za neke od njenih najlepših pesama, te da joj je njena smrt jako teško pala.

U svom dokumentarno-igranom serijalu "Ceca show", Ražnatovićeva će pokazati da prvi put priprema novi album a da Marina nije tu da joj u tome pomogne.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već i prevazići - rekla je Ceca.

Njih dve su uvek imale poseban odnos, pa je Ceca neretko predstavljala Marinu kao svoju "drugu majku".

- Na Ušću sam je predstavila kao svoju drugu majku. Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo - ispričala je Ceca sa suzama u očima, pa dodala:

Instagram printscreen/laccaofficial
Marina Tucaković

- Bog je namestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao devojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu tako je i bilo - kaže Ceca.

Pevačica nikada nije skrivala da su Marina, ali i njen suprug Aleksandar Radulović Futa zaslužni za njenu uspešnu karijeru.

- Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužniji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja - rekla je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike