Od „Iks faktora", preko „Pinkovih zvezda” do Lukasove „Kafane na Balkanu"! Pevaču stigao i scenario: Jedva čekam snimanje!

17.12.2022

12:44

0

Posebno se raduje što je dobio priliku i da se pokaže u potpuno drugačijem svetlu

Od „Iks faktora", preko „Pinkovih zvezda” do Lukasove „Kafane na Balkanu"! Pevaču stigao i scenario: Jedva čekam snimanje!
Pavle Dejanić - Copyright 24sedam TV

Film i televizijska serija „Kafana na Balkanu" već privlači ogromnu pažnju javnosti jer se aktivno, između ostalog, polemiše o tome - ko će koga igrati.

Vremenom, saznalo se da će Mladen Sovilj biti glavni junak, odnosno Aca Lukas, dok je „palica" reditelja poverena mladoj Suzani Purković, koja se već pokazala u „Aviondžijama".

Iako su čelnici produkcije veoma škrti na rečima i medijima još uvek ne žele da otkrivaju baš sve detalje, još jedan detalj isplivao je na videlo. Jedna od uloga, naime, dodeljena je pevaču Pavlu Dejaniću, koji ne krije radost što će se u okviru ovog projekta predstaviti publici u potpuno drugačijem svetlu nego što je to činio do sada.

Pavla je javnost, inače, upoznala još u „Iks faktoru", pa nastavila „da se druži" s njim u okviru „Pinkovih zvezda". Svojevremeno, u emisiji „24sedam sa Marom" otkrio je još mnogo šta o sebi - poput toga odakle dolazi, kako je bio upisao književnost, teologiju... Sada, pohvalio se medijima kako mu je stigao scenario za Lukasovu „Kafanu", te da vreme provodi u željnom iščekivanju snimajućih dana.

- Jeste. Tačno je da mi je dodeljena uloga. Bio sam poprilično iznenađen kada sam dobio poziv, a ujedno i veoma srećan što ću imati priliku da se predstavim publici u jednom potpuno novom svetlu. Dobio sam scenario, moram da priznam da je odličan! Jedva čekam da počne snimanje. Nažalost, više od ovoga ne smem da otkrivam, razumite me -  prokomentarisao je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike