Poslednja Laćina fotografija iz Izraela: Zamišljen pogled, a njegova drugarica otkrila šta je radio! (FOTO)

20.12.2022

15:02

0

U Izrael je otišao sa prijateljima, gde je po sopstvenom priznanju postao hadžija

Poslednja Laćina fotografija iz Izraela: Zamišljen pogled, a njegova drugarica otkrila šta je radio! (FOTO)
Copyright ATAImages/M.M.

U medijima je odjeknula vest da je iznenada život izgubio sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović. Njegov nestanak je prijavljen 12. decembra, a prema rečima njegovog oca, juče je njegova porodica dobila informaciju da je pronađen u jednoj ulici u Tel Avivu. Prema daljim pisanjima medija, uzrok smrti je unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Na put u Svetu zemlju, Radulović je otišao 2. decembra gde je po sopstvenom priznanju na društvenim mrežama postao hadžija, a pored toga, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta. Takođe, bio je i u Nazaretu, gde je je Isus, po predanjima, proveo svoje detinjstvo.

Laća je u Izraelu bio sa prijateljima, a na društvenoj mreži Tviter objavljena je i poslednja njegova fotografija, nastala 9. decembra, neposredno pred njegovog nestanak.

- Shabat Shalom - napisao je Radulović u opisu fotografije, da bi ispod u komentarima, njegova drugarica otkrila da je u Izrael, između ostalog otišao kako bi učio hebrejski jezik.

 

Prema navodima medija, pokojni Laća je trebalo da se vrati u Beograd juče, na Svetog Nikolu, međutim, posle posete biblioteci prvog izraelskog premijera i ostalih znamenitosti, on se danima nikome nije javljao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike