Đanijeve komšije iz Beograda na vodi i te kako imaju šta da kažu o folkeru! Ni ženu i decu mu nisu poštedeli: „Luckasta je to porodica!"

16.12.2022

14:05

1

Voze besna kola, jedu u najskupljim lokalima, ali kažu - neka ih, jer troše pošteno zarađen novac

Đanijeve komšije iz Beograda na vodi i te kako imaju šta da kažu o folkeru! Ni ženu i decu mu nisu poštedeli: „Luckasta je to porodica!"
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani je pre izvesnog vremena pazario nekoliko stanova u Beogradu na vodi za sebe i svoju porodicu. Komšije tamo kažu za jedne domaće medije kako je pevač vidno opušteniji otkako mu je žena Slađa operisana. Tvrde da je veseljak, koji i tako slatko psuje da mu niko ne zamera kada to čini.

Sa druge strane, jasno im je svima da Trajkovići žive na visokoj nozi, ali nemaju primedbi na to, jer je „pevač pošteno radio ne bi li najmilijima priuštio bolji život".

- Đani je od svih njih najsrčaniji, ali je sve prepustio supruzi Slađi, jer on mnogo radi. Nema sumnje da je on taj koji donosi „lovu" u kuću i da moraju da ga slušaju, sinovi i snaje, ma, svi. Oni svi žive od njega i njegove popularnosti. Mislim da zarađuje mnogo više i od pevača koji su kvalitetniji i poznatiji od njega, ali on je maher za bakšiš. Nekoliko puta sam ga slušao u kafani i ljudi ne pitaju koliko mu daju novca - kazao je komšija iz zgrade preko puta Đanijeve, prenosi „Kurir", dok je komšinica koja je šetala psa razvukla širok osmeh pošto je bila upitana o poznatom susedu.

„Neće da nam priča tračeve s estrade!"

- Oni su mi kao porodica luckasi. Očas posla ih Slađa ovde pred svima prevaspita psovkama ili nasmeje opaskama. Đani voli da zapeva u kući pa čujem često kada pusti glas. Nekad tu bude još neko sa njim, pa u duetu... Jedno vreme smo ga viđali, bio je stalno nervozan verovatno zbog Slađinih zdravstvenih problema. Sada je opušteniji, jer se ona operisala. Vidi se da ona vodi glavnu reč u kući, ali on je glava porodice - ispričala je ona za pomenute medije.

U obližnjoj apoteci, kažu da je Đani „šmekerica":

- Nasmejemo se kada dođe, on tako slatko psuje kada govori da ne možeš ni da mu zameriš. Opušten je, nije uštogljen kao druge javne ličnosti. Mi ga često pitamo za neke tračeve, ali neće da nam kaže. Vidi se da mu je sve dosadilo i da nastupa i da putuje... Često kaže da bi voleo da može vikend da prespava kod kuće. Verujem da je tako, ali opet ne bi svi oni živeli na visokoj nozi da nije tih tezgi. Kada vidite i njega i Slađu, pa i sinove na njima su sve brendovi. Voze besne automobile, jedu u najskupljim restoranima ovde u kraju. Ne može to od sedenja.

Radiša Trajković Đani, ATAImages/M. M.
 

Komšiluk kaže i da Đani nije neki ljubitelj javnog života.

- Nekoliko puta smo ovde ga zaticali kada ga pozovu novinari, a on laže, ne može sada, u gužvi je... Posle nam se pravda kako ga mrzi da gostuje po emisijama i da daje intervjue. Deluje da se umorio od estrade. Mnogi su mu zamerili onu „korona-žurku" kada je priveden tokom policijskog časa. Svađao se sa ljudima kada mu to dobace, vidi se da ga je vređalo, a sam je kriv - objasnio je drugi komšija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike