Oglasio se Laća o svađi sa Karleušom: Neću da budem deo fatamorgane, ne mogu da me tuže, ja sam vlasnik pesama!

13.11.2022

10:48

3

Tekstopisac je za 24sedam otkrio da između Jelene i njega ne postoji nikakav ugovor o prenosu vlasništva nad pesmama

Oglasio se Laća o svađi sa Karleušom: Neću da budem deo fatamorgane, ne mogu da me tuže, ja sam vlasnik pesama!
MIlan Laća Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća prekinuli su saradnju na pevačicinom predstojećem albumu. Tekstovi koje je Laća pisao su, kako Jelena tvrdi, zamenjeni, a on je jednu od njih objavio i na Tviteru!

Laća se oglasio za 24sedam, te istakao da više nije želeo da bude deo projekta "Alfa".

ATAImages/Antonio Ahel/M.M.
Jelena Karleuša, Milan Laća Radulović

- Između mene i Jelene se ništa nije desilo. Prosto, ne želim da moja autorska dela budu deo fatamorgane koja se zove "Alfa". Moje reči nisu namenjene fantomskim projektima. Sve je to jedna velika iluzija. Ja sam tekstopisac. Nisam Dejvid Koperfild - rekao je Laća za 24sedam.

Kako su iz tima Jelene Karleuše istakli da će pravna služba da reaguje zbog onoga što je uradio Laća, tekstopisac tvrdi da oni nemaju osnova za tužbu.

Printscreen ,,Novo jutro"
Milan Laća Radulović

- Pravna služba da reaguje na objavu mog teksta, odnosno mog vlasništva? Jedino ako tužim sebe samog. Pravo autora na delo je neotuđivo, imovinski, moralno i intelektualno. Prenos vlasništva se može desiti samo ugovorom koji potpisuju obe strane. Koliko se sećam, ništa nisam potpisao - zaključio je Laća za 24sedam.

Podsetimo, na svom nalogu na Instagramu Jelena Karleuša je objavila prepisku sa Laćom u kojoj mu traži da "prekine da piše gluposti na Tviteru", te da ako to ne učini, ona će povući njegove pesme sa albuma. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

Kako smo saznali, u pitanju su Laćine objave koje su prethodile raskidu saradnje, a koje se odnose na Jelenine tekstove. Na šta se tačno misli, nije poznato, s obzirom na to da takvih objava na Laćinom profilu na Tviteru sada nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike