Ko je devojka koja je osvojila Rastino srce: Glumica u usponu, živi u Austriji

21.06.2022

15:51

5

Marija je sa 15 godina napustila rodnu zemlju i upisala glumu

Ko je devojka koja je osvojila Rastino srce: Glumica u usponu, živi u Austriji
Marija Balaban - Copyright Instagram printscreen/balabanmarija

Reper Stefan Đurić Rasta trenutno uživa na egzotičnoj destinaciji u društvu glumice Marije Balaban, a prema pisanjima medija, ona je njegova nova izabranica. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta

Glumica je od repera mlađa 12 godina, a rodnu zemlju je sa 15 godina napustila i otišla u Austriju da studira glumu. Ipak, čini se da niko od tamošnjih momaka nije mogao da osvoji njeno srce, te je Marija pala na Rastin šarm. 

Instagram printscreen/balabanmarija
Marija Balaban

 

Prema saznanjima Telegrafa, Balabanova se trenutno nalazi na univerzitetu „Vienna's English Theatre Academy“, pa je shodno tome pozorište njena druga kuća.

Pored glume, ona je popularna i na društvenoj mreži Tik Tok, a svojim objavama na kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne mame osvojila je simpatije skoro 70 hiljada pratilaca, a dobila je i epitet jedne od najboljih mladih influenserki.

Instagram printscreen/balabanmarija
Marija Balaban

Marija često deli savete mladim devojkama kako treba da se postave i da cene sebe, pa kaže da je inspiraciju pronašla u svojoj mami koja je pisac.

Podsetimo, zbog nepažnje glumice i repera i objavljivanjem fotografija sa iste lokacije, bilo je jasno da su njih dvoje nerazdvojni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike