Rasta ima novu devojku?! Na letovanju uživa sa 12 godina mlađom izabranicom, odale ih sitnice na Instagramu (FOTO)

21.06.2022

14:38

0

Autor: Marija Mitić

Novopečeni par nije mnogo mario što će javnost brzo shvatiti da su u vezi

Rasta ima novu devojku?! Na letovanju uživa sa 12 godina mlađom izabranicom, odale ih sitnice na Instagramu (FOTO)
rasta fi - Copyright Printscreen Instagram/stefanrasta

Reper Stefan Đurić Rasta otputovao je na odmor, a sa prelepih morskih predela u vidu snimaka i fotografija redovno izveštava pratioce na Instagramu o tome kako se provodi.

Da na ovo putovanje nije otišao sam, već sa izvesnom devojkom, postalo je jasno iz njegovih objava, budući da je ručak, kao i piće uvek za dvoje, a takođe na ponekim fotografijama vidi se i ženski aksesoar, ili čak neki deo tela.

Printscreen Instagram/stefanrasta
 

Prema podudarnostima sa Rastinog i njenog profila, otkrili smo da je reč o dvadesetjednogodišnjoj glumici Mariji Balaban, a kako piše Telegraf, ona je nova izabranica repera.

Naime, na pojedinim Rastinim objavama devojka koja je sa njim ima isti autfit kao i Marija, pa čak i narukvicu na nozi, što ih je svakako odalo. Na jednom snimku reper je čak i snimio svoje i Marijine noge dok leže na terasi i uživaju, priznavši time da je sa njom otišao na letovanje.

Marija je takođe na pomenutoj mreži objavljivala slike i snimke iz iste zgrade i restorana kao i Rasta, tako da je ubrzo svima postalo jasno da su na ovaj put otišli zajedno.

Izgleda da novopečeni par nije mnogo mario što će javnost shvatiti da su u vezi, a da li će to uskoro zvanično i potvrditi, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike