Vesna Dedić dala otkaz posle dve i po godine! Iznenada se odlučila na ovaj potez

21.08.2022

13:34

0

Voditeljka je najavila svoj povratak 25. septembra na drugoj televiziji

Vesna Dedić dala otkaz posle dve i po godine! Iznenada se odlučila na ovaj potez
Vesna Dedić - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka i književnica Vesna Dedić dala je otkaz na televiziji na kojoj je radila prethodne dve i po godine. U želji za novim poslovnim izazovima, ona je rešila da napusti ovo radno mesto.

Iako je kako kaže, vežu velike uspomene i uspesi, vreme je da krene dalje.

ATAImages/ A.A.
Vesna Dedić

- Krajevi su lepi ako je od tuge jača radost i uzbuđenje zbog novog početka. Poslednji radni dan na ovoj televiziji. Lenka me fotografisala za uspomenu u studiju u kojem sam za dve i po godine snimila 90 od skoro 900 emisija Balkanskom ulicom. Zahvaljujem se svim kolegama na božanstvenoj saradnji i želim im puno uspeha u daljem radu - napisala je voditeljka, a onda i dodala šta je razlog ybog kog je dala otkaz:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- Razlozi mog prelaska na drugu televiziju su isključivo vezani za neke nove profesionalne i kreativne izazove. Verujem da ćete vi kojima je nedelja uz Balkansku porodična tradicija, od 25. septembra sa uživanjem pratiti 21. sezonu Balkanske ulice na drugoj televiziji - napisala je Vesna Dedić u svom obraćanju na Instagramu.

Podsetimo, Dedićeva je prvi poslovni angažman dobila već sa 13 godina u Radio Titogradu, kada je vodila dečiju emisiju „Suncokrili, a nakon toga je radila u dnevnom listu „Pobjeda“, Studiju B, Televiziji Politika, a zatim i na Javnom servisu Srbije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike