Vesna Dedić je ovako govorila o bivšem suprugu: Shvatila sam da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli

25.10.2022

15:55

0

Voditeljka je istakla da je poslednjih godina braka mnogo plakala, te da je razvod bio neminovan

Vesna Dedić je ovako govorila o bivšem suprugu: Shvatila sam da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli
vesna_decic_14122021_0031 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Vesna Dedić iza sebe ima brak sa Srđanom Milojevićem koji je trajao čitavu deceniju. Iz ljubavi sa doktorom je dobila ćerku Lenku, a kada su odlučili da se razvedu, njihova naslednica je imala samo četiri i po godine.

Milojević je bio Vesnina velika ljubav, ali usled brojnih razočaranja razvod je bio neminovan. O svom privatnom životu i nekadašnjem emotivnom partneru, Dedićeva je retko govorila, a ovaj period gleda kao veliku životnu školu. 

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka.

ATAImages/ A.A.
Vesna Dedić

Vremenom je odlučila da odbaci prezime Milojević, te je danas svi znaju pod devojačkim prezimenom.

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede, period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju, jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - izjavila je Dedićeva, pa otkrila šta je bio okidač da se razvede od supruga:

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Dedić

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti, makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - rekla je voditeljka ranije.

Za sebe je imala velike planove, a između ostalog, najveća želja joj je bila da stvori veliku porodicu i ima petoro dece. O nekadašnjem partneru ne želi mnogo da priča, jer kako kaže, oboje su okrenuli novi list. 

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Dedić

- Razvela sam se pre 16 godina, zaboravila sam kako taj čovek izgleda, nismo se sreli godinama, morala bih da pustim kasetu sa svadbe da ti kažem da li sam bila u venčanici. Hoću uvek da pričam o razvodu kao svom iskustvu, ali o tom čoveku zaista nema potrebe. Oboje smo nastavili svoj život - ispričala je Vesna svojevremeno za „Blic“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike