Istina o razvodu Vesne Dedić: Shvatila sam da moja ćerka nije imala brižnog oca, a ja muža koji me voli

03.11.2021

11:40

0

Voditeljka je jednom prilikom ispričala kako je „loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomili obe ruke i obe noge", ali svakako tvrdi da se dvoje ljudi nikad nisu razišli u afektu, odustajući od zajednice, pa tako i ona

Istina o razvodu Vesne Dedić: Shvatila sam da moja ćerka nije imala brižnog oca, a ja muža koji me voli
Copyright Vesna Dedić, Antonio Ahel/ATAImages

Da je voditeljki Vesni Dedić razvod teško pao - nije tajna. Iako je više puta pričala o tome, sada objašnjava kako je do razlaza u stvari došlo, ali opet čuvajući detalje odnosa sa nekadašnjim suprugom Srđanom za sebe.

Par je, inače, zajedno dobio ćerku Lenku, zbog koje je Vesna spremna na sve.

- Tvrdim da ne postoji ni žena ni muškarac koji se razveo u afektu, lako odustajući od zajednice. Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - rekla je ona, pa dalje istakla da razvod nikada nije toliko težak koliko su teške i bolne noći dok shvataš da ćeš morati da doneseš odluku čiju će cenu platiti dete.

Vesna Dedić Foto: Mirko Tabašević
 

Nisam bila te sreće...

- Divim se i zavidim parovima koji su i posle razvoda nastavili zajedno da brinu o detetu vaspitno, emotivno i finansijski. Ja nisam te sreće. Morala sam da obezbedim krov nad glavom, osnovnu egzistenciju, ali i da sama snosim odgovornost za odluke bitne za odrastanje ćerke. To mi je bilo najteže, to preispitivanje da li sam dobra majka koja mora biti i otac. Teško je biti samohrana majka u Srbiji zato što srpske plate većine obrazovanih žena ne podmiruju potrebe iznajmljivanja stana, ishrane, režije, a da ne pričamo o garderobi, putovanjima... - objasnila je za „Hit".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike