Posle "kovid elite", Sanja Marinković niže nove skandale! Tajno snimala gojazne ljude (FOTO)

27.07.2021

09:45 >> 09:47

0

Voditeljka je, smatraju korisnici društvenih mreža, želela sebe da pohvali, pa unizila nepoznate osobe s viškom kilograma

Posle "kovid elite", Sanja Marinković niže nove skandale! Tajno snimala gojazne ljude (FOTO)
Copyright Sanja Marinković, Printscreen Youtube/Amidži šou

Sanja Marinković pre nekoliko meseci izazvala je skandal izjavom o “kovid eliti”, a sada su je na društvenim mrežama osudili zbog neprimerenog ponašanja.

Voditeljka je trenutno u jednom letovalištu u Turskoj, gde je iz akva parka podelila video kojim je zgrozila i razbesnela javnost. Marinikovićeva je imala veoma neumesan komentar na višak kilograma nepoznatih žena, iako je verovatno želela da ispadne duhovita. Ono što je korisnike mreža najviše iznerviralo, jeste što je tajno snimala telefonom ljude po plaži, te ih ismejala javno.

– I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj… A vidi moju komšinicu iz akva parka i njene drugarice – napisala je Sanja i izazvala lavinu komentara.

– Zbog idiota poput nje mnoge devojke imaju komplekse!”, “Kako čudan način da kaže da je rasista”, “Nije svakom lepo da izgleda ko kokoška, koliko je nepristojno ovako slikati užas”, “Možda je nekom lepo tako da izgleda šta nju briga, užas”, “Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže. Ne mogu da verujem da ne umete da se ponašate” – samo su neki od komentara besnih tviteraša.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike