Vesna Dedić objavila novi roman: Objasnila zašto je ovog puta pisala o vezama sa oženjenim muškarcima (VIDEO)

13.06.2022

19:16

1

Autor: Marija Mitić

Promociju nove knjige upriličila je u jednom poznatom restoranu, gde je okupila brojne prijatelje sa javne scene

Vesna Dedić objavila novi roman: Objasnila zašto je ovog puta pisala o vezama sa oženjenim muškarcima (VIDEO)
Vesna Dedić - Copyright 24sedam/ M.G.

Naša poznata spisateljica Vesna Dedić održala je danas promociju svog novog romana koji nosi naziv "Nemoj nikad da se vratiš". Ona je u jednom prestoničkom lokalu okupila brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, ali i mnoštvo prijatelja s javne scene, među kojima su bili Snežana Đurišić sa partnerom, Goca Tržan, Ilda i Gordana Šaulić, Dragana Katić, Sergej Ćetković, Tijana Dapčević i drugi.

Poznata voditeljka je za svoju promociju ponela komplet jarke boje, koji se sastoji od topa i raskošne, duge suknje i plenila je elegancijom.

Govoreći o svojoj novoj knjizi, pa naslovu iste, ispričala nam je da li je i sama nekad tako nešto rekla.

- Naravno, rekla sam ovu rečenicu i to detetu, ćerki Lenki, kada je otišla da se školuje u inostranstvu i kada sam videla kakav je tamo sistem obrazovanja. Jedne noći sam joj napisala da se nikada ne vrati, citirajući "Nepovratnu pesmu" Mike Antića - kaže Vesna kojoj je ova pesma i bila inspiracija za roman.

24sedam/ M.G.
Vesna Dedić

Glavna junaknja je, inače, žena koja je u vezi sa mlađim muškarcem koji je oženjen, a književnica nam otkriva otkud baš takva tema.

 - Taj muškarac je prosto oženjen. Ja pišem savremene romane, a sve je više takvih slučajeva. Ovo je neka moja studija o takvim ljubavima - rekla je Vesna za 24sedam, a o čemu je još govorila pred našim kamerama, pogledajte u videu koji sledi.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike