Treba mi nežnost i zagrljaj! Vesna Dedić priznaje zbog čega je mnogo puta platila glavom

19.01.2022

15:22

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka priznaje da su je iskrenost i hrabrost puno koštale u životu

Treba mi nežnost i zagrljaj! Vesna Dedić priznaje zbog čega je mnogo puta platila glavom
vesna d - Copyright ATAImages/ A.A.

Spisateljica, voditeljka i novinarka Vesna Dedić svoju bogatu karijeru započela je sa samo 13 godina, a za sve uspehe, kako kaže, pored rada, talenta i upornosti, zaslužno je i dobro vaspitanje koje je dobila od svojih roditelja.

Ona ističe da je zahvalna na svemu što su je roditelji naučlili, a sve te usađene vrednosti trudi se da prenese na svoju ćerku.

- Učili su me da nema gubljenja vremena, spavanja do popodne ni besumučnog sedenja po kafićima. Davali su mi bezgraničnu slobodu, svašta sam radila i svim i svačim sam se bavila ali baš iz tih interesovanja je nastala moja karijera. Zato ja sada sa svoje pedeset i tri godine mogu sebi da dozvolim da deset dana ništa ne radim - otkrila je Dedićka i dodala da je posebno ponosna na to što je sve stekla sama.

Amir Hamzagic/ATAImages
Vesna Dedić

Upravo ta samostalnost je naučila da nikada ne traži pomoć, iako se zbog toga vrlo često i pokaje.

 

- Vaspitavana sam da ne tražim nikada pomoć i godinama sam na tome radila i sad radim da prosto tražim pomoć, ali loše mi ide. Na primer imam temperaturu, zovu me prijatelji da me pitaju da li mi nešto treba, a ja naravno odgovorim da mi ne treba, iako mi treba. Treba mi sve, i nežnost, zagrljaj i društvo - otkrila je voditeljka u emisiji "Realna priča", a zatim rekla da su je iskrenost i hrabrost mnogo puta puno koštale u životu.

Antonio Ahel/ATAImages
Vesna Dedić

- Shvatila sam da u toj mojoj iskrenosti ima lepote i inspiracije, ali ceo život imam problem kada me neko laže, ali se uvek trudim da prepoznam istinu. Meni je loše kada ćutim jer se tada bori sve u meni. Međutim nisam nikada zažalila zbog svoje iskrenosti, ali sam mnogo puta platila glavom. Ono što je najbitnije nikada nisam žalila što sam bila iskrena jer je za mene jedna od najvažnjih stvari da živim u istini - istakla je Vesna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike