To ide iz kuće! Vesna Dedić o koleginicama koje neprofesionalno obavljaju posao: Potkačila i Sanju Marinković?

25.03.2022

09:09

1

Voditeljka je odmah istakla da ona u goste poziva one koje poštuje i čija priča može da znači gledaocima

To ide iz kuće! Vesna Dedić o koleginicama koje neprofesionalno obavljaju posao: Potkačila i Sanju Marinković?
Vesna Dedić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka i književnica Vesna Dedić bez dlake na jeziku govori o svojoj karijeri, privatnom životu, a sada se osvrnula i na pojedine koleginice, koje neprofesionalno rade svoj posao. 

Vesna se odmah ogradila i opisala odnos i komunikaciju koju ima sa gostima, pa prozvala kolege koji se ne vode tim kodeksima.

S obzirom na to da su brojne javne ličnosti već uputile kritike na račun voditeljke Sanje Marinković da neprofesionalno obavlja svoj posao i vređa goste, iako se nije preciziralo o kojoj koleginici se radi, širokom milionskom auditorijumu je bilo jasno o čemu se radi. 

ATAImages/ A.A.
Vesna Dedić

 

- To ide iz kuće. Moje novinarstvo je specifično, zovem one koje poštujem i čija priča može da znači gledaocima. Najveća uvreda koju moju nekome da uputim je: „Sram te bilo“ - rekla je Vesna Dedić u emisiji „Grand Magazin“ i istakla da ko god se ne ponaša korektno prema gostima sve će mu se to „obiti o glavu“.

- Nepristojnost po studijima, vređanje ljudi, sve to neko gore gleda i sve se to negde posloži. Ne bih bila u koži tih ljudi koji tako vređaju i sude o svemu - rekla je Dedićeva.

ATAImages/ A.A.
Sanja Marinković

 

Podsetimo, prijateljstvo Vesne i Sanje prekinulo se pre više od godinu dana, a Dedićeva je nedavno na pitanje o koleginici rekla da je zaboravila na taj period njihovog druženja. 

- Ne sećam je se, družile smo se pre dve godine, sve sam zaboravila - istakla je voditeljka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike