Šarliz Teron šokirala izjavom: Kim Kardašijan ima veću moć čak i od Meril Strip!

14.12.2022

11:11

0

Nismo na istom nivou slave kao Kardašijanova, rekla je glumica

Šarliz Teron šokirala izjavom: Kim Kardašijan ima veću moć čak i od Meril Strip!
Šarliz Teron - Copyright Profimedia

Šarliz Teron, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, govorila je za prestižni magazin The Hollywood reporter, a delovi tog intervjua naišli su na podeljene reakcije javnosti.

Naime, slavna oskarovka je tom prilikom izjavila da kada je reč o uticaju u Holivudu, mnogo veću moć od nje poseduje rijaliti zvezda Kim Kardašijan, naglasivši da je sveprisutna američka starleta moćnija čak i od Meril Strip, jedne od najcenjenijih glumica na svetu

Profimedia
Kim Kardašijan

- Živimo u doba rijaliti televizije i društvenih mreža. Dakle, kada posmatrate sve ono što Kim Kardašijan predstavlja, i to ne mislim u negativnom smislu, jer i te kako pratim sve što ona radi, Kim ima mnogo veći uticaj čak i od Meril Strip, jedne od najvećih živih glumica - zaključuje Teronova i dodaje:

- Da biste bili na mestu na kome se nalazi Kim Kardašijan, potrebno je mnogo više od puke sreće. 

Profimedia
Meril Strip

Kada je reč o društvenim mrežama, i pored činjenice da je Šarliz Teron priznata i višestruko nagradjivana karakterna glumica, po popularnosti na Instagramu nije ni blizu Kardašijanove.

Bivša supruga repera Kanjea Vesta ima 334 miliona sledbenika na ovoj mreži, dok junakinju brojnih blokbastera prati 7,1 miliona ljudi. 

Jedna od onih koji su negodovali na kontroverzne reči popularne glumice, bila je komičarka Vupi Goldberg, koja je tom prilikom izjavila da se ne slaže sa Šarliz, istakavši da i pored stotina miliona pratilaca, Kim ne može da dobije ulogu u ozbiljnom filmu, ali da uprkos tome, izuzetno ceni ono što ona radi. 

- Kada je reč o Kim, njen talenat je što je uzela s*anje i napravila od njega zlato. To je njeno umeće, skidam joj kapu. To je magija Kardašijanovih.

U nastavku emotivne ispovesti, Šarliz je govorila o drugim aspektima svog života, osvrnuvši se na činjenicu da uspeva da balansira između uloga na filmu, ali i iza kamere, dok je istovremeno majka dvoje dece, Augusta i Džeksona.

- To je moj život i želim da učestvujem u njemu... Više volim da budem mama nego da budem glumica ili producentkinja. I nikad nisam mislila da ću to reći - rekla je filmska diva.

Profimedia
Šarliz Teron

Podsetimo, Šarliz Teron ove godine proslavila je 47. rodjendan. Rođena je u Južnoafričkoj Republici, a proslavila se sredinom devedesetih, da bi vrhunac karijere dostgla 2004. godine osvojivši “Oskara” za ulogu u trileru o ženi serijskom ubici. Smatra se jednom od najplaćenijih glumica na svetu, a 2016. godine našla se na “Tajsmovoj” listi najuticajnijih ljudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike