Zgrnula bi pare na OnliFensu! Karleuša bi objavljivala s*ksi fotke, ali joj on ne dozvoljava: Ako otvori Kim Kardašijan i ja ću

06.12.2022

09:32

1

Pevačica je otkrila i kakve bi to fotke bile

Zgrnula bi pare na OnliFensu! Karleuša bi objavljivala s*ksi fotke, ali joj on ne dozvoljava: Ako otvori Kim Kardašijan i ja ću
Sajsi MC je pisala pesme Jeleni Karleuši - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša često je u provokativnim izdanjima, a sada je poručila da ukoliko starleta Kim Kardašijan otvori profil na OnliFensu, to će učiniti i ona. Pevačica smatra da bi zgrnula ogroman novac tako, ali i priznala zašto ima problem to da uradi.

- Kada bih otvorila profil na "OnliFensu", zaradila bih milione! To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: "Samo preko mene mrtvog". Zato sada ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravi profil na toj platformi, i ja ću! - poručila je JK i otkrila kakav sadržaj bi se našao na njenom profilu.

Profimedia
KIm Kardašijan

- Fotografije ne bi bile drugačije od 90 odsto onih koje objavljujem na Instagramu. To su fotke sa nastupa u veoma provokativnim kostimima. Jedino ne znam šta bih onda postavljala na ostalim društvenim mrežama, ali snašla bih se - ističe Karleuša, koja inače gaji povrće u dvorištu svoje vile na Dedinju, što naizgled deluje nespojivo sa se*si fotografijama na OnliFensu.

- U svojoj bašti gajim paradajz, koji nekontrolisano džiglja. Odlično mi uspeva. Baš je ukusan i sladak. Tako je to kod nas dobrih ljudi, sve nam ide od ruke. Od proleća sam počela da sadim luk i krompir. Uživam u tome - otkriva Jelena, naglašavajući da joj je veliki san da se preseli van Beograda.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Životni san mi je da kupim kuću na selu i uzgajam organsko voće i povrće - zaključila je JK za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike