Odobren zahtev Kim Kardašijan: Čovek tvrdio da priča s njom telepatski, pa u narednih pet godina ne sme ni da joj priđe!

06.12.2022

15:43

0

Tvrdio je kako telepatski razgovara sa njom, pa „zaradio" zabranu prilaska

Odobren zahtev Kim Kardašijan: Čovek tvrdio da priča s njom telepatski, pa u narednih pet godina ne sme ni da joj priđe!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Tim advokata Kim Kardašijan odneo je veliku pobedu u ponedeljak nad čovekom koji se nekoliko puta pojavljivao na privatnom posedu svetski poznate starlete. Osim toga, muškarac je i „zaradio" zabranu prilaska Kim u trajanju od pet godina, pošto je tvrdio da telepatski razgovara sa njom.

Njegovo ime je Andre Persod i zbog incidenata će u narednom periodu morati da drži odstojanje od zvezde od 100 metara.

Samo proteklog avgusta, Andre je „obilazio kuću" Kardašijanove tri puta, piše „TMZ". Ona je naglasila da ga ne poznaje, te da je veoma zabrinuta jer se šuškalo da sa sobom nosi oružje.

On je, sa druge strane, jednom prilikom kazao kako je imao objave posvećene Kim na svojim profilima na društvenim mrežama, jer „njih dvoje i komuniciraju telepatski". Sud je sve ovo uzeo u obzir, pa mu zabranio i posedovanje pištolja.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

Ukoliko već ima kakvo oružje, isto će morati da preda policiji.

Nije jedini koji ne sme da joj priđe!

Ovo, inače, nije prvi put da se porodica Kardašijan-Džener obratila nadležnima za pomoć ovakve vrste. Kim je prošle godine nekoliko puta podnosila zahtev za zabranu prilaska. Jednom prilikom, „zaradio" ju je muškarac koji joj je poslao pilule za jutro posle.

Drugi čovek je bio i „nešto galantniji", pa joj poslao dijamantski prsten. Takođe, zabranjen mu je prilazak Kim u narednih pet godina.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike