Nema tog Oskara! Ovo je u stvari priznanje koje je Šarliz Teron priželjkivala

09.10.2021

17:58

0

Glumica naglašava da za nju nema veće sreće, a dostigla ju je - tumačeći ulogu Mortiše Adams u „The Addams Family 2"

Nema tog Oskara! Ovo je u stvari priznanje koje je Šarliz Teron priželjkivala
Šarliz Teron - Copyright Profimedia

Šarliz Teron u najnovijem fimu o čuvenoj i jednako neobičnoj porodici Adams tumači ulogu Mortiše, odnosno pozajmljuje joj glas, a kako je ispričala stranim medijima - neopisivo je zahvalna na ovoj prilici. Naime, njena deca su „konačno počela da je smatraju kul osobom", što je glumica kao i svaki drugi roditelj već izvesno vreme priželjkivala, pa je zato naglasila kako nema tog Oskara koji bi je učinio srećnijom nego što je sada, sa ovim - najslađim priznanjem.

- Vidim da su gotovo očarani time što im je mama Mortiša - rekla je, pa preneo „Mirror", ali ona se, oduševljena, nije tu zaistavila.

- Kao i svaka mama, to sam uvek htela i nema tog Oskara koji bi me usrećio više - tvrdi Šarliz.

Oskarovka, inače, „teška" oko 117 miliona funti, usvojila je naslednike 2012, a zatim i 2015. godine. Džekson, Avgust i ona, na iznenađenje mnogih, i te kako imaju nešto zajedničko s „Porodicom Adams". 

 

 

- Gledam da oni u svako doba dana i noći znaju ko smo mi, kao porodica. Za šta stojimo, čemu stremimo. Samo, za nas su dobrota i tretiranje drugih onako kako bi voleo da tretiraju tebe sve - zaključila je filmska diva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike