Sin Harisa i Meline Džinović pokazao devojku: Zgodni Kan uživa u njenom zagrljaju (FOTO)

13.12.2022

23:31

1

Kan ima 17 godina i bavi se košarkom, a u javnosti se ne eksponira kao njegovi roditelji i sestra Đina

Sin Harisa i Meline Džinović pokazao devojku: Zgodni Kan uživa u njenom zagrljaju (FOTO)
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović godinama su u braku, a estradni par važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.

Javnost je već upoznata sa životom njihove ćerke Đine Džinović koja je popularna na društvenoj platformi TikTok, naročito među mlađom generacijom. 

Mediji su mnogo spekulisali o njenom privatnom životu, a pričalo se i da je u vezi sa mladim treperom, Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Dok je Đina vrlo aktivna na društvenim mrežama i skoro svakodnevno obaveštava šta se dešava u njenom životu, Melinin i Harisov sin, Kan Džinović, ne voli da se eksponira. Sin folk zvezde i uspešne modne kreatorke se tu i tamo javi se na svom Instagram nalogu.

Instagram printscreen/dzinovic_kann
Kan Džinović

Kan ima 17 godina, bavi se košarkom, voli sve što vole mladi, pa tako i za ljubav pronalazi vremena u gustom rasporedu između obaveza u školi i klubu.

Na njegovom Instagram storiju videli smo ga u zagrljaju misteriozne devojke sa kojom, po svemu sudeći, uživa na romantičnoj večeri. Iako je magnet za tinejdžerke, osmeh na njegovom licu govori da je trenutno srećno zauzet.

Instagram printscreen/dzinovic_kann
Kan Džinović sa devojkom

Nije poznato ko je njegova izabranica ni kako njegovi roditelji reaguju na snajku, no nema sumnje da, kao i uvek, svog sina podržavaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike