Melina Džinović preteruje sa šopingom, Haris je kritikovao! Umalo da izbije svađa u prodavnici: Jesi li ti to stipsa?!

11.11.2022

11:39

0

Bračni par ima različite stavove kad je reč o modi, a jedan momenat kreatorka će uvek pamtiti

Melina Džinović preteruje sa šopingom, Haris je kritikovao! Umalo da izbije svađa u prodavnici: Jesi li ti to stipsa?!
Melina Džinović - Copyright ATAImages/ M. M.

Melina Džinović zbog svoje profesije i te kako prati trendove, ali i privatno voli da kupuje i ima prepune ormane.

Modna kreatorka zato zbog preterane ljubavi prema modi ima ponekad rasprave sa surugom Harisom Džinovićem, a jedan momenat iz šopinga u kome su bili zajedno ispričala je javno u emisiji.

– Ja sam bolesnik i zaljubljenik i kolekcionar tašni. Treba da iskontrolišem sebe, ali dobro je što ne kupujem trendovske stvari nego i ono što izvučem od pre deset godina može da se nosi, to su klasične stvari koje uvek mogu da iskoristim, in su – rekla je najpre Melina, a zatim ispričala šta voli još da kupuje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina Džinović

– Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost - dodala je ona i već sve nasmejala, a onda nastavila:

- Ja se okrenemi i kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, jel ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?“. Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila – priznaje Džinovćka, a onda rekla i kakvi su Harisovi stavovi po pitanju mode.

– Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena. Kad se crno ispere, to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – izaključila je kreatorka kod Goce Tržan u emisiji.

Inače, i pevačeva ćerka Đina Džinović voli skupu garderobu, te je modiranje definitivno povukla na mamu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike