Đina Džinović uradila tetovažu na najbolnijem mestu! Sakrila je od svih, a zbog ove šare svi se pitaju jedno (VIDEO)

11.12.2022

09:53

1

Ćerka pevača i dizajnerke se odlučila za prvu tetovažu odmah pošto je napunila 18 godina

Đina Džinović uradila tetovažu na najbolnijem mestu! Sakrila je od svih, a zbog ove šare svi se pitaju jedno (VIDEO)
Đina Džinović - Copyright Instagram screenshot / djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, tek što je postala punoletna i „uplovila u svet odraslih“, rešila je da sebe počasti tetovažom.

Dinovićeva je veoma popularna na društvenim mrežama, te sa pratiocima često deli aktivnosti iz svakodnevice, a ne manjkaju ni izazovne fotografije i provokativni snimci, a poslednji u nizu je sve iznenadio.

Naime, ona je pratiocima pokazala da je uradila tetovažu, a u pitanju je slovo „S“,na mestu za koje važi kao jedno od najbolnijih - unutrašnja strana usne. 

Ono što je evidentno jeste da je Đina želela tetovažu, na mestu koje je neupadljivo, ali značenje iste nije želela da otkriva. 

Podsetimo, Haris je ranije rekao da mu se dopada rad njegove ćerke na društvenim mrežama, sve dok to ima određenu granicu. 

- Ona je lepa devojka, ne treba se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - tvrdi Džinović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

S druge strane, Melini ipak ne prija način na koji se njena naslednica prezentuje u javnosti. 

- Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - istakla je Melina jednom prilikom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike