Komšije progovorile o Melini i Harisu Džinoviću: Imaju baštovana i kućne pomoćnice, a dolazi im i lični kuvar! (FOTO)

14.10.2022

12:24

0

Autor: Marija Mitić

Susedi otkrivaju kakav je poznati par kada ih sretnu u prolazu

Komšije progovorile o Melini i Harisu Džinoviću: Imaju baštovana i kućne pomoćnice, a dolazi im i lični kuvar! (FOTO)
Melina Džinović. Haris Džinović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/ Antonio Ahel

Popularni par, Melina i Haris Džinović glavna su tema komšiluka kraja u kojem žive. Osim toga što pažnju privlače "običnom svetu" zbog toga što su poznate ličnosti, oni i žive na visokoj nozi, o čemu su sada progovorile njihove komšije.

Kako kažu susedi Džinovića, par ima lično osoblje koje im pomaže u kućnim poslovima.

- Imaju i baštovana i kućne pomoćnice, mislim da im ponekad dolazi i kuvar, naročito kada su neka slavlja, a često se kod njih slavi. Harisu je tu i studio, pa vidamo i neke pevače da dolaze. Nikada nije bučno jer je verovatno dobro urađena zvučna izolacija. Cvetni aranžmani često stižu na adresu, to Melina poručuje jer voli da joj prostor bude lepo uređen. Tokom leta smo ih viđali na bazenu koji imaju na toj terasi, dolazili su im i prijatelji, naročito male Đine - priča komšinica Nataša i dodaje da neretko viđa i Melinu i Harisa.

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

- Verujem da oni i ne znaju ko su im komšije, niti se druže, niti ih viđamo da šetaju po kraju. Harisa često vidim sa torbom za tenis kako odlazi na trening, a iako trči ili šeta to čini po Košutnjaku. Melina je uvek u vrtoglavim potpeticama. Nikada je u patikama nisam videla.

- Haris je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Deluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno "ne prilazi" - kroz osmeh priča komšija za Blic, koji inače živi u zgradi preko puta Harisove vile.

Još jedna komšinica oduševljena je Melinom, dok za pevača smatra da često nije u dobrom raspoloženju.

- Melina je jedna vesela i harizmatična žena. Prosto kada je vidite ona sija, za razliku od Harisa čiji osmeh skoro da nikada nisam videla. Mi se često šalimo da su njih dvoje "mrgud i lepotica", On je zaista stalno smrknut, ali kada mu se javim on otpozdravi, na pitanje kako ste komšija? odgovori "dobro, dobro". Ne mogu da kažem da nije pristojan, ali nije ni pristupačan. Vidimo da se o njihovoj ćerki piše, mala je stvarno lepa i kao i sva deca tog doba uvek sređena, doterana. Sina retko ga viđamo, za razliku od nje koja stalno negde ide, vraća se, dovodi društvo - zaključuje komšinica Mirjana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike