Džinovićeva ćerka na meti oprečnih komentara! Ispozirala u dvorištu porodične kuće pa napravila haos na društvenim mrežama (VIDEO)

11.09.2022

18:46

0

Komplimentima, obično, gotovo da nema kraja, međutim ovoga puta nije bilo baš tako

Džinovićeva ćerka na meti oprečnih komentara! Ispozirala u dvorištu porodične kuće pa napravila haos na društvenim mrežama (VIDEO)
Đina Džinović - Copyright Instagram screenshot / djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka kreatorke Meline i pevača Harisa Džinovića, jedna je među popularnijima na društvenim mrežama. Svaka njena fotografija, a zatim i snimak, privuče veliku pažnju javnosti, pa i izmami brojne komentare, mahom komplimente na račun izgleda i stajlinga.

Ovoga puta, na veliko iznenađenje, nije bilo baš tako.

Ispod jednog od njenih novijih videa na TikToku našao se niz oprečnih, u kojima su je fanovi „isprozivali" kako zbog poziranja u dvorištu porodične kuće, tako i zbog stajlinga koji je za to odabrala.

- Danas smo „cute" - potpisala je Đina kratak video u svetloj, izazovnoj kombinaciji, u kojoj je malo šta prepustila mašti.

Iako je svakako bilo onih koji su se složili sa njom i rekli joj kako je u stvari svaki dan slatka („cute"), sa druge strane su je prilično i oštro vređali zbog dužine lepršavog šortsa, obuće, pa i težine, na iznenađenje pojedinaca.

Ona se, sa druge strane, na to nije mnogo obazirala. Interakciju je imala samo sa sebi bliskima, a i snimak nije brisala sa profila, očito zadovoljna time kako je ispala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike