Haris Džinović ponosan na ćerku: Ne treba da se fotografiše kao starlete

19.05.2022

09:36

0

Sve više u medijima je popularna pevačeva naslednica koja ima punu pažnju javnosti

Haris Džinović ponosan na ćerku: Ne treba da se fotografiše kao starlete
Haris Đina Džinović - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević Printscreen/Instagram/djinadzinovic

Pevač Haris Džinović priprema novu pesmu, radi punom parom ali je tokom slobodnog vremena uvek sa porodicom. Ipak, u medijima je sve više popularna i njegova ćerka Đina, čiju je aktivnost na društvenim mrežema počeo i on sam da komentariše.

- Imam mnogo koncerata, čeka me mnogo putovanja. Uskoro završavam dve pesme, tako da je radna atmosfera, ali lagana - rekao je najpre Haris, pa odgovorio da li publika uskoro može da očekuje album.

 

 

- Album više ništa ne znači u odnosu na jednu kvalitetnu pesmu. Celi album praviti odjednom, sada za to nema potrebe, to je gubljenje vremena - istakao je on, a zatim progovorio o ćerki i njenim provokativnim fotografijama.

 

 

- Ona je lepa devojka, ne treba se fotografisati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - tvrdi Džinović i dodaje da li pre bira porodicu ili karijeru.

- Sreća pa je moj posao takav da sam većinu vremena slobodan, nisu koncerti svakog dana. Drago mi je zbog toga i rado provodim vreme s porodicom. Kao i svaki posao, neko radi od 8 do 16 časova pa stigne da se uskladi, pa tako i ja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike