Melina Džinović otkrila kako se nosi sa ćerkinim prezentovanjem na Tik Toku: Nisam zadovoljna

08.10.2022

15:26

0

Kreatorki ne prija ni način na koji je medijski ispraćeno njeno oglašavanje na društvenim mrežama

Melina Džinović otkrila kako se nosi sa ćerkinim prezentovanjem na Tik Toku: Nisam zadovoljna
zeljko_prvi_rodjedan_03062021_0205 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka poznatog para Meline i Harisa Džinovića, Đina, veoma je popularna na društvenoj mreži Tik Tok, a zbog svojih provokativnih izdanja često je na meti prozivki, što pevaču i kreatorki nikako ne prija.

Iako su svesni da su društvene mreže današnja svakodnevica i da je sve veći broj onih koji na takav način zarađuju, Harisu i Melini nikako ne prija način na koji se njihova naslednica prezentuje u javnosti.  

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

 

Haris je jednom prilikom izjavio da ćerku ne prati na društvenim mrežama, ali je istakao da smatra da njegova naslednica radi sve u granicama  pristojnosti.

- Ona je lepa devojka, ne treba se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - tvrdi Džinović i dodaje da li pre bira porodicu ili karijeru.

 

Đinina mama, Melina Džinović, sa druge strane, kaže da se teško nosi sa svim natpisima o njenoj naslednici.

- Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - ističe Melina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike