Tek joj je 18, a već se podvrgla brojnim estetskim korekcijama: Evo šta je sve Đina Džinović radila na sebi

28.08.2022

13:39

0

Autor: Marija Mitić

Ćerka našeg poznatog pevača izgleda dosta drugačije nego ranije

Tek joj je 18, a već se podvrgla brojnim estetskim korekcijama: Evo šta je sve Đina Džinović radila na sebi
Đina Džinović - Copyright Instagram printscreen/djinadzinovic

Ćerka Meline i Harisa Džinovića, Đina, sve je popularnija na društvenim mrežama, posebno otkako se šuška da je u vezi sa reperom Miahjlom Veruovićem Vojažom

Evidentno je da je mlada Đina nasledila majčinu lepotu, međutim, spekuliše se da je dosta toga već korigovala na sebi, iako joj je tek 18 godina.

Naime, i sama Đina je jednom prilikom otkrila da je ubrizgala hijaluron u usne, jer je želela da one budu punije. Ono što joj je navodno smetalo takođe jesu udubljenja na kukovima, takozvani "hip dips", a i toga se rešila estetskom korekcijom. Naime, Đinovićeva je odlučila da taj "problem" sankcioniše te se podvrgla estetskoj intervenciji hijaluronom, pišu domaći mediji.

 

 

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala je određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat, navodi se dalje.

Takođe se spekuliše i da je Đina korigovala nos jer je njeno lice na slikama od pre i sada poprilično drugačije. Nos joj je ranije bio veći i imao je grbu, a sad je dosta ravniji i prćastiji.

 

 

Influenserka je inače nekada imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, te sada ima vitku figuru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike