Veljko Ražnatović uradio tetovažu koja ima važnu simboliku za njegovu porodicu

15.11.2022

20:37

2

Bokser sada na svom telu ima šaru više, a ovoga puta istetovirao je jednu životinju

Veljko Ražnatović uradio tetovažu koja ima važnu simboliku za njegovu porodicu
Veljko Ražnatović - Copyright PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Bokser Veljko Ražnatović na svom telu ima nekoliko tetovaža, a sada je odlučio da svojoj kolekciji šara, doda još jednu. 

Naime, sin Cece Ražnatović je sa pratiocima na Instagramu podelio snimak dok mu je tatu majstor crtao po telu tigra. Ova tetovaža nimalo ne čudi, budući da je poznato da pomenuta životinja ima posebnu simboliku za Ražnatoviće. 

Instagram printscreen/ac3isb4ck
Veljko Ražnatović

Mladunče tigra po imenu Maza prvi put se pojavljuje na slici Srpske dobrovoljačke garde kada ga Željko Ražnatović Arkan drži u rukama podignutog u vis, a isti taj tigar našao se i u Cecinom spotu za pesmu „Nije monotonja“, a kako se kasnije saznalo Arkan ga je doneo bivšem direktoru Beo Zoo vrta, Vuku Bojoviću.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je pre nekoliko dana postao prvak Srbije u boksu, a njegova najveća podrška - majka Ceca, supruga Bogdana, sestra Anastasija i sin Željko bili su uz njega i bodrili ga iz publike.

- Željko je vikao: „Tata je pobedio!“, raznežio me je i dao mi je još veću motivaciju, a ne da gleda kako tatu neko tuče - rekao je Ražnatović posle meča. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike