Viki Miljković o američkoj turneji i ''Zvezdama Granda'': 'Uzela' kuću u Majamiju, a društvo će joj praviti ove kolege!

10.12.2022

17:55

0

Pevačica proširila biznis

Viki Miljković o američkoj turneji i ''Zvezdama Granda'': 'Uzela' kuću u Majamiju, a društvo će joj praviti ove kolege!
Viki Miljković - Copyright M.M./ATAImages

Violeta Viki Miljković nakon uspešne dugogodišnje pevačke karijere i učešća u žiriju muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', razvila je i novi biznis sa nekretninama, u kom se odlično pokazala, a sada je posao proširila i na drugi kontinent.

Kako se nedavno saznalo, Viki osim u Beogradu, posluje i u Dubaiju, Nemačkoj i Turskoj. Međutim, Miljkovićka je sada izjavila da putuje na američku turneju, te da je u Majamiju iznajmila kuću.

Viki željno iščekuje druženje sa publikom u Americi, a društvo na putovanju će joj praviti i pobednik ''Zvezda Granda'', Nermin Hadžić.

24sedam/Goran Sivački
Viki Miljković

- Biće fanstastično. Idem sada nakon deset godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima - ispričala je Viki Miljković.

Pevačica se potom osvrnula i na novu sezonu „Zvezda Granda“ i priznala da li i ove godine ide na pobedu.

Printscreen ,,Show se nastavlja"
Viki Miljković

- Radila sam sa prvom grupom kandidata, to je grupa koja je prošla već prvi krug. Sada radim sa njima pre odlaska u Ameriku i kada se vratim nastavljamo dalje. Inače smo stalno sa kandidatima na onlajn vezi, tako se viđamo, biramo pesme i vežbamo. Rano je još da se komentariše pobednik, tek smo završili prvi i počeli drugi krug. To je zaista dugačak put do finala, pobednika možemo tek da komentarišemo negde u aprilu - zaključila je Viki za ''Grand''.

Podsetimo, Viki je u ranijem intervjuu za 24sedam otkrila da je njena firma trebalo da radi na uređenju vile Jelene Karleuše na Dedinju i Cecine vile na Kipru. Pevačica je nedavno priznala i da žali što nije rodila više dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike