Viki otkrila šta koči renoviranje Cecine vile na Kipru i zašto je propala saradnja sa Jelenom Karleušom: Nije bilo do nas! (VIDEO)

25.11.2022

13:03

1

Pevačica je u intervjuu za 24sedam ispričala sve o svom biznisu, saradnji sa kolegama i zašto novac ne igra ključnu ulogu u njenom životu

Viki otkrila šta koči renoviranje Cecine vile na Kipru i zašto je propala saradnja sa Jelenom Karleušom: Nije bilo do nas! (VIDEO)
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Viki Miljković, pored uspešne muzičke karijere, odlučila je pre skoro dve godine da se upusti u posao sa nekretninama, u čemu je veoma brzo postala uspešna. 

Osim prodaje stanova, njena firma nudi i mnoge druge pogodnosti, a nedavno je ostvarila saradnju i sa Sašom Popovićem i njegovim partnerima na projektu "Lux 51". 

Viki će, naime, prodavati stanove i lokale u ovom novom poslovno - stambenom kompleksu, a sa pevačicom smo se sreli na promociji ovog projekta, te je za 24sedam otkrila sve o toj saradnji, svom biznisu, renoviranju kuće na Kipru koja je u vlasništvu njene kume Cece Ražnatović, te nam otkrila da je trebalo da sređuje i kuću Jelene Karleuše.

24sedam/Goran Sivački
Uz Viki Miljković je stalno Nermin Handžić

Viki, da li ste zadovoljni kako cveta biznis, prošlo je određeno vreme otkako ste započeli ovaj posao?

- Krenula sam u vreme korone jer sam tada imala najviše vremena što se tiče te neke pauze u mom muzičkom biznisu. Ovim sam htela da se bavim kasnije, za nekoliko godina, ali sam u tom periodu imala dosta vremena, postavili smo biznis plan i evo, sad će još malo dve godine kako radimo, zadovoljna sam.

Kolege vas neretko kontaktiraju i traže pomoć pri kupovini stana.

- Kolege su divne, ponosna sam što su nam poklonili veliko poverenje i trudimo se da im uzvratimo na taj način, da kod nas imaju svoju sigurnu luku, da znaju šta traže, šta kupuju, da ih uputimo na sve načine. 

U oba posla se vrti veliki novac, a sigurno je i da imate puno obaveza. Kako postižete sve?

- Svi živimo i radimo za neki novac, ali to nije bila moja zvezda vodilja. Koliko je veliki novac, tolika su i ulaganja, u svakom poslu. Naravno da bez novca ne možemo, ali to nije moj motiv. Umetnik sam u duši, nisam prodavac, možda zato i dobro radim ovaj posao jer uvek sebe stavim u ulogu kupca - da li bih to kupila, investirala, uložila novac. 

Kako teče renoviranje kuće vaše kume Cece Ražnatović na Kipru?

- Borimo se sada za tu neku građevinsku dozvolu koju moraju njihove lokalne firme da urade. Mislim da ćemo na to da se sve sruši i nešto novo zazida. A postoji i druga opcija, adaptacija. Mi ulazimo kada sve te neke grube radove dovedemo do kraja, u taj najlepši deo.

Kakvu saradnju je trebalo da ostvarite sa Jelenom Karleušom kada je u pitanju preuređenje njene vile na Dedinju?

- Da, moja firma i arhitekte uradili projekat, Duško Tošić i Taške su bili u pregovorima, to je bilo pre godinu i po dana. Projekat je fenomenalan, ali nije sproveden u delo, barem sa naše strane. Postoji neka zaštita klijenata, neka privatnost, pa nije na meni da pričam, to moraju oni da odluče. 

O čemu je Viki još pričala pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike