Zavirite u luks stan Viki Miljković u Beogradu na vodi: Pogled na reku, ogromni dnevni boravak, a tek novogodišnja dekoracija (FOTO)

07.12.2022

23:31

5

Pevačica i njen suprug Taške su se iz dvospratnice na Bežanijskoj kosi preselili u elitni deo srpske prestonice

Zavirite u luks stan Viki Miljković u Beogradu na vodi: Pogled na reku, ogromni dnevni boravak, a tek novogodišnja dekoracija (FOTO)
Viki Miljković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Viki Miljković je svoju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi zamenila za jedan stan u elitnom delu srpske prestonice Beogradu na vodi. Kako su ona i njen suprug Dragan Tašković Taške otpočeli novi biznis sa nekretninama, pevačica je to iskoristila kao priliku da kupi novi stan sa pogledom na reku. 

Na Bežanijskoj kosi su živeli u dvospratnici sa velikim dvorištem, a sada uživaju u raskošnom stanu u Beogradu na vodi, a ono što široke narodne mase zanima, jeste kako je pevačica opremila svoj novi dom. 

Viki je sa pratiocima na Instagramu podelila kako izgleda enterijer novog stana pred novogodišnje praznike, te su tako njeni fanovi mogli da steknu dojam o kakvoj nekretnini je reč.

U prvi plan, tada istakao se neverovatan pogled na reku iz prostranog dnevnog boravka, u kom se nalazi ogroman sto za ručavanje, ali i novogodišnja jelka koju je pevačica je ukrasila zlatno-crvenim detaljima, velikim cvetovima, lampicama, kuglama, a na pod je stavila Deda Mraza i kućiću u snegu, a na vrh jelke zvezdu. 

Podsetimo, Viki je nedavno u intervjuu za 24sedam otkrila kakvu je saradnju trebalo da ostvari sa Jelenom Karleušom kada je u pitanju preuređenje njene vile na Dedinju

- Da, moja firma i arhitekte uradili projekat, Duško Tošić i Taške su bili u pregovorima, to je bilo pre godinu i po dana. Projekat je fenomenalan, ali nije sproveden u delo, barem sa naše strane. Postoji neka zaštita klijenata, neka privatnost, pa nije na meni da pričam, to moraju oni da odluče. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike