Viki Miljković žali što nije rodila još jedno dete: Moj sin je mnogo patio

02.12.2022

19:33

1

Viki ističe da je njen sin oduvek želeo da ima društvo, te da je kao mali zahtevao od nje da idu u "fabriku beba"

Viki Miljković žali što nije rodila još jedno dete: Moj sin je mnogo patio
Viki Miljković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Viki Miljković ispunjena je na privatnom i poslovnom planu, ali ne krije da i dan-danas žali što nije rodila više dece i sinu Andreju podarila brata. 

Viki je između ostalog, otkrila i da je njen kandidat, Nermin Handžić, prošlogodišnji pobednik "Zvezda Granda" živi sa njima, te da on i Andrej funkcionišu kao da su se rodili zajedno. 

 

 

- Mi smo ga pozvali kod nas, jako se lepo družimo, odlično se slaže sa našim Andrejem. Verujte kao da su se zajedno rodili. Andrej je uvek patio što nema brata. Čak i kad je bio mali meni je govorio da idemo u fabriku beba da izaberemo uzmemo bebu i da je donesemo kući! - priča Viki i dodaje joj je neostvarena želja što nije rodila još jedno dete. 

24sedam/Goran Sivački
Viki Miljković

- Ako me pitate i sad se kajem što nisam možda rodila još jedno dete, ali sad je gotovo, sad je kasno - rekla je Viki za "Scenu". 

Podsetimo, Viki je u ranijem intervjuu za 24sedam otkrila da je njena firma trebalo da radi na uređenju vile Jelene Karleuše na Dedinju.

- Da, moja firma i arhitekte uradili projekat, Duško Tošić i Taške su bili u pregovorima, to je bilo pre godinu i po dana. Projekat je fenomenalan, ali nije sproveden u delo, barem sa naše strane. Postoji neka zaštita klijenata, neka privatnost, pa nije na meni da pričam, to moraju oni da odluče. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike