Viki Miljković o "Zvezdama Granda", da li očekuje da njen kandidat ponovo pobedi, pa se osvrnula na komentare: Niko ne može da me poljulja

01.12.2022

08:18

0

Pevačica je presrećna što je baš njen kandidat pobednik prethodne sezone, a otkriva i kakve savete im uvek daje

Viki Miljković o "Zvezdama Granda", da li očekuje da njen kandidat ponovo pobedi, pa se osvrnula na komentare: Niko ne može da me poljulja
Viki Miljković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Viki Miljković je već godinama članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a nova sezona se uveliko zahuktala. 

Prvi krug će se uskoro završiti, a Viki ističe da je veruje da će i u ovoj sezoni izvući najbolje iz kandidata.

24sedam/Goran Sivački
Viki Miljković

- Još je rano da komentarišemo, da dajemo neki krajnji sud, ima dobrih. Mnogi iz prethodne sezone nisu u prvom krugu pokazivali sve ono što smo mi kao mentori kasnije uspeli da izvučemo iz njih. Verujem da ćemo i u ovoj sezoni izvući najbolje iz te dece, naučiti ih i pokazati im mnogo toga, ali sada je tek polovina onoga što nas očekuje u prvom krugu - rekla je Viki.

Kao što je poznato, pobednik prethodne sezone Nermin Handžić bio je kandidat koji je došao upravo iz tima Viki Miljković, a ona ističe da ni sada, kao što to nije bio slučaj ni prošle sezone, ne očekuje da će ponovo pobediti pevač ili pevačica kome je ona mentor.

- Nisam ni prošli put ništa očekivala, ali desilo se. Najbolje je kada ništa ne očekujete, pa ako bude onda ste presrećni. Svako priželjkuje pobedu, svako želi pobedu, svako se bori za to, ali ja sam generalno u svom životu i u svojoj karijeri bez prevelikih očekivanja. Kako Bog bude rekao, tako će biti - odgovorila je pevačica i dodala:

24sedam/Goran Sivački
Viki Miljković i Nermin Handžić

- Osoba sam koja vrlo čvrsto stoji na zemlji i što se tiče pozitivne, ali i negativne strane. Niko ne može da me poljulja kakve god komentare da mi udeli. Najbolje znam ko sam i šta sam, šta znam i šta ne znam. To učim i svoje dete, ali i kandidate. Morate biti svesni ko ste i šta ste, ali i onoga što ne znate da biste učili i radili na sebi. Moje samopouzdanje nije promenjeno, ali sam zbog Nerminove pobede presrećna.

Viki kao mentor često daje savete svojim kandidatima, a sada je otkrila i šta je to što im često govori.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

- Da budu jako dobri u onome što rade, da veruju u sebe i da ostanu skromni. To nas čini na neki način posebnim. Ako zaboravite ko ste i šta ste do juče bili, to se onda okrene protiv vas - rekla je Viki, piše "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike