Ana Nikolić fotografijama zgrozila pratioce: Kao da te je poplava izbacila, uništavaš se (FOTO)

08.07.2022

06:59

0

Dok su joj jedni pružili podršku i poručili da uživa u životu, drugi su ostali zatečeni njenim izgledom

Ana Nikolić fotografijama zgrozila pratioce: Kao da te je poplava izbacila, uništavaš se (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić tokom karijere imala je brojne transformacije. Imala je liniju manekenke, bila je jedna od najpoželjnijih dama s javne scene, a onda se ugojila, a potom i podlegla trendu estetskih korekcija.

Objave na društvenim mrežama neretko i iznenade njene pratioce. Njeni obožavatelji komentarišu da čas izgleda kao lutka sa naslovne strane, a na nekima, kao da ju je „poplava izbacila“. 

Poslednja fotografija koju je Nikolićeva izbacila je izazvala lavinu komentara na Instagramu. Pevačica je napravila nekoliko spontanih fotki, a na nekima je preterala sa filterima zbog čega joj je lice gotovo pozelenelo. Mišljenja pratilaca su bila podeljena, jedini su isticali da pevačica „ume da uživa u životu“, dok su drugi pisali kako je „propala“. 

 

 

- „Jao Anči, izgledaš kao podgrejan leš“, „Alkohola tona, soba k'o bombona“, „Čekaj je l' tebe poplava izbacila ili Karleušu?“, „Na prvoj fotki kao da je izašla iz odžaka“, „Boli nju za vaše prostačke komentare. Kraljica je ona, j*be se njoj. Uživaj Anči u životu, život je jedan“, „Šteta što se toliko uništavaš“, „Provereno najbolja“, „Koja je to nijansa pudera pitam?“, „Zašto si zelena ljubavi?“ - bili su samo neki od komentara na račun Aninog izgleda. 

Podsetimo, Nikolićeva je danas u žiži javnosti zbog pesme „Provereno“ čiju demo verziju izvodi na svojim nastupima, ignorišući original koleginice Milice Pavlović koja je spremna i da se sudski obračuna sa njom, zbog ovakvog načina otimanja pesme. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike