Ana Nikolić i Marina Visković nosile istu haljinu: Iznajmile je za 300 evra, a nisu jedine viđene u istim krpicama (FOTO)

13.07.2022

06:30

1

Na estradi se sve češće dešava da koleginice obuku istu garderobu, pa je to bio slučaj i sa Brenom i Gocom Tržan, Cecom i Anastasijom, JK i Sofijom Vergarom...

Ana Nikolić i Marina Visković nosile istu haljinu: Iznajmile je za 300 evra, a nisu jedine viđene u istim krpicama (FOTO)
ana nikolic marina visković - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Na estradi se sve češće dešava da se pevačice pojave u istim haljinama, a posle Lepe Brene i Goce Tržan koje su se čak istog dana našle u identičnim stajlinzima na dva različita događaja, to je nedavno bio slučaj i sa Marinom Visković i Anom Nikolić.

Mia Borisavljević venčala se u nedelju 10. jula, a među zvanicama je bila i Marina, koja se od svih gostiju istakla stajlingom. Ona je upala svima u oči čim je kročila ispred restorana zbog haljine koju je obukla, a kako smo posle videli, istu toaletu ponela je u maju ove godine i Ana.

 

 

Žuta mini haljina sa krupnom krljušti napred i bež trakama na leđima, pa čak i veoma slične sandale, odenule su jedna za drugom Ana i Marina, pa pokupile raznorazne komentare svojih fanova.

Inače, kako smo saznali, koleginice ovu haljinu nisu kupile, već su je iznajmile po ceni od 300 evra u jednom modnom salonu. 

Viskovićeva je na Mijinom venčanju komentarisala svoj imidž, pa istakla da se doterala na brzinu.

- Nisam znala uopšte šta ću da obučem jer sam bila u haosu ovih dana, na putu, radila sam... Ovu haljinu sam samo ugledala na ofingeru. Rekla sam sebi da je okej, ima šljokice, svečana je, kratka je - poručila je Marina i dodala:

 

 

- Zamišljala sam da opušteno dođem, ali će svi biti sređeni, tako da moram da ispoštujem protokl (smeh) - zaključila je Viskovićeva.

Osim njih, kao i prethodno Brene i Goce, Ceca i Anastasija Ražnatović nosile su iste čizme istog dana. Mlađa Ražnatovićka kasnije je ispričala kako se to dogodilo.

- Prekopirala mi je stajling. Kupila sam joj čizme iste ovakve, njene su malo svetlije, a ja sam joj poslala pre pet dana šta oblačim za emisiju. Baš se potrefilo da je danas obukla crnu haljinu i ove crne čizme, a ja nisam stigla da promenim i tako - rekla je Anastasija.

 

 

Jelena Karleuša je, takođe, pre nekoliko meseci nosila haljinu s potpisom jedne poznate modne kuće, a istog dana, osvanula je fotografija glumice Sofije Vergare u istom stilu. Ova haljine, inače, vredi 1300 evra.

Instagram printscreen/sofiavergara
Sofija Vergara

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike