Duško Tošić na Mundijalu sa ženom za koju se priča da mu je bila ljubavnica? Isplivale fotografije: Evo gde je JK bila tad! (FOTO)

25.11.2022

19:30

0

Fudbaler je meč između Srbije i Brazila pratio uživo, baš kao i Ana Jovanović

Duško Tošić na Mundijalu sa ženom za koju se priča da mu je bila ljubavnica? Isplivale fotografije: Evo gde je JK bila tad! (FOTO)
Duško Tošić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Fudbaler i suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, sudeći po njegovom „storiju" na Intagramu, pratio je uživo prethodne večeri meč između Srbije i Brazila na Mundijalu. Ono što je javnosti tek zapalo za oko je da je u njegovoj neposrednoj blizini bila Ana Jovanović, koja mu je navodno bila ljubavnica. 

Duško Tošić, Instagram screenshot / duskotosic
 

Dvojac je gotovo s istog mesta objavio „priče" na pomenutoj društvenoj mreži. Oboje su svim srcem navijali za Srbiju, ali i ovim potezom iznova pokrenuli navode pojedinih medija o aferi. 

Ana Jovanović, Instagram screenshot / anajovanovic1
 

Za to vreme, inače, Jelena je meč pratila u Dubaiju, u društvu koleginice sa scene, Milice Pavlović. 

Anu je, podsetimo, javnost upoznala još kao suprugu pevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac. Svojevremeno, u jeku priča o aferi s Tošićem, putem svog Instagrama se izvesnim medijima obratila rečima:

- Zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere, da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci. 

Na kraju ove poruke se i zahvalila, ali izgleda da nije baš stala na put gradskim pičama

- Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - ogovorila je bila Karleuša onda, na Aninu objavu, ali u okviru svojih „storija". 

Posle najnovijih storija fudbalera i poznate lepotice, sa druge strane, glavni akteri nisu reagovali na šuškanja o pomirenju navodno bivših ljubavnika. 

Jelena Karleuša i Milica Pavlović, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike