Jelena Karleuša na profilu poznatog dizajnera! Pored brojnih svetski poznatih ličnosti i naša pevačica mu postala muza (FOTO)

28.11.2022

09:35

0

Na listi su još i Kendal Džener, Kardi Bi, te Dua Lipa

Jelena Karleuša na profilu poznatog dizajnera! Pored brojnih svetski poznatih ličnosti i naša pevačica mu postala muza (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jelena Karleuša je, po svemu sudeći, dobila novu „titulu" u svetu mode. Zbog trenutno „it" kombinezona koji je nedavno prošetala, pevačica se našla na Instagram „storiju" Žana Pola Gotjea među brojnim svetski poznatim zvezdama koje su mu, očito, muze.

Kendal Džener, Kim Kardašijan, Kardi Bi, Dua Lupa, Kloi Bejli... Vrcavo su ponele njegove „vintidž" tufne, pa tako i JK, koja je za profil na pomenutoj društvenoj mreži koji ima napravila selfi u svom liftu, a baš tu fotografiju je modna kuća i prenela.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / jeanpaulgaultier
 

Inače, kada se naveliko pisalo o toj njenoj odevnoj kombinaciji, Maja Berović je objavila fotografiju odevena u iste „krpice".

Za sada nje, za razliku od Jelene, na Gotjeovom Instagramu nema.

Žan Pol Gotje, Profimedia
 

Podsetimo, „sajber" tufne Žana Pola bile su hit još devedesetih. Inspiracija za njih bio je Op-Art ikona Viktor Vazareli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike