Jelena Karleuša ima zabranu da priča o Dušku Tošiću: Pretio mi je njegov advokat!

11.11.2022

12:35

2

Pevačica je otkrila zašto fudbalera ne spominje u javnosti, ali i gde sada žive

Jelena Karleuša ima zabranu da priča o Dušku Tošiću: Pretio mi je njegov advokat!
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša tvrdi da ima zabranu da u medijima govori o Dušku Tošiću, a sve zbog situacije u kojoj su se našli početkom godine kada ju je navodno udario, te ga ona prijavili policiji.

Pevačica, istina, u medijima gotovo i da ne pominje njegovo ime, niti govori dokle se stiglo sa razvodom, ali je sada ukratko objasnila kakvi su sada njihovi odnosi i iznenadila činjenicom da su i dalje pod istim krovom.  

Nakon što je u julu objavila da su se dogovorili da se sporazumno razvedu, dalje od toga nije mnogo otkrivala.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

- Ne znam što sve interesuje moj odnos sa Duškom. Porodica je na okupu. On generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Poslednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zapretio - rekla je Jelena za Informer.

Podsetimo, Karleuša je juče organizovala konferenciju za medije povodom novogodišnjeg nastupa, te je govorila o mnogim pikanterijama sa estrade, ali i privatnog života. Ona se pojavila u preskupom stajlingu od čak nekoliko hiljada evra, od čega samo njena firmirana tašna košta 2.200 evra.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

Ona je rekla da je sledeća godina "njena godina", jer ima velike planove na poslovnom planu, a osim što je rekla da će izdati album, i možda organizovati koncert na Ušću, kaže da će uraditi još nešto što niko nije dosad.

- U Novu godinu ulazim spremna, puna snage i energije. Ova 2023. da bude u mom znaku jer tad izlazi moj album - najavila je Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike