Majka Kike Đukić na dan godišnjice ćerkine smrti objavljuje njen dosad neviđen video: Iskrslo je nešto neplanirano! (VIDEO)

05.12.2022

21:47

0

Nataša se oglasila i najavila snimak svoje pokojne ćerke na dan godišnjice njene smrti

Majka Kike Đukić na dan godišnjice ćerkine smrti objavljuje njen dosad neviđen video: Iskrslo je nešto neplanirano! (VIDEO)
Nataša Đukić - Copyright Nataša Đukić Veličković, Youtube screenshot Kika

Majka tragično nastradale jutjuberke Kristine Kike Đukić, koja je prošle godine u decembru pronađena mrtva u svom stanu, ponovo se oglasila i najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti jutjuberkin do sada neobjavljeni video-materijal.

Nataša Đukić nedavno je najavila da će objaviti snimak u kom će otkriti sve dokaze na osnovu kojih tvrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena. Međutim, Kikina majka je sada na svon Instagramu objavila saopštenje, gde je otkrila da će njeni pratioci ipak morati još malo da sačekaju.

- Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo - rekla je Nataša u snimku koji je objavila.

 

 

Podsetimo, Kikina majka tvrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo, te da je ubijena nasilnim putem. Kako navodi, ćerka Jelena joj je nakon prepoznavanja tela rekla da je Kika imala masnicu ispod oka, što je Nataši podgrejalo sumnje o nasilnom ubistvu njene ćerke. Nataša je govorila i o ćerkinim problemima, i hejt komentarima sa kojima se Kika teško nosila.

Printcreen/trovo.live
Kristina Kika Đukić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike