Majka Kike Đukić u suzama: Ne mogu da živim bez nje

18.10.2022

20:11

0

Nataša je sa pratiocima na Instagramu podelila svoju tugu

Majka Kike Đukić u suzama: Ne mogu da živim bez nje
Nataša Đukić - Copyright Nataša Đukić Veličković, Youtube screenshot Kika

Mesecima unazad piše se o tragično nastradaloj jutjuberki Kristini Kiki Đukić. Dugo se spekulisalo da je uzrok njene smrti preteće poruke koje je dobijala svakodnevno od hejtera, a bilo je navoda i da je reč o samoubistvu, pa su se čekali toksikološki nalazi.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić.

Međutim, sa ovom odlukom se Kikina mama Nataša nikako nije saglasna, a na Instagramu se često oglasi i sa pratiocima podeli svoju tugu. U poslednjem snimku koji je objavila, ona lije suze i govori koliko joj naslednica nedostaje. 

 

 

- Jedino što mogu da se pitam: „Zašto mi je Bože uze, zašto? Ne mogu da živim bez nje” - govorila je Nataša kroz suze, dok su joj pratioci uputili reči podrške.

Instagram printscreen/natadjukic_
Nataša Đukić

 

Podsetimo, Kristina Kika Đukić, tragično je nastradala 9. decembra u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a sahranjena je 14. decembra na groblju Lešće. Ispraćaju na večni počinak prisustovao je veliki broj njenih kolega i prijatelja. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike