Majka Kike Đukić o ćerkinim problemima, otkrila da je koristila narkotike i lekove: Gde god je odlazila, vređali su je, tad je pukla

21.11.2022

07:24

0

Bliži se godišnjica njene smrti, a odgovori na neka pitanja i dalje nisu dobijeni

Majka Kike Đukić o ćerkinim problemima, otkrila da je koristila narkotike i lekove: Gde god je odlazila, vređali su je, tad je pukla
Kristina Kika Đukić - Copyright Printscreen Youtube/Kika

Kristina Kika Đukić, influenserka i jutjuberka, preminula je prošle godine u decembru, a njena majka Nataša i dalje ne zna kako je do toga došlo.

Sa činjenicom da njene naslednice više nema ne može da se pomiri, ali ono u šta je sigurna jeste da je njena ćerka preminula nasilnim putem.

Nataša Đukić Veličković, Youtube screenshot Kika
Nataša Đukić

- Sedmog decmbra je neko otvorio jutjub kanal sa Kikinim logoom, nakon čega je i prvi objavio da je preminula Kika. Više javno tužilaštvo je tražilo da im ispričam sve detalje. Taj neko je odmah skinuo video. Kada sam saznala da nije u stanu dnevnik sa šiframa, pozvala sam inspektora da ga pitam da li je on uzeo. On je rekao da nije - rekla je Nataša i dodala da drugarici sa kojom je preminula jutjuberka bila kobnog dana ništa ne veruje.

- Ta drugarica je meni javila da je Kiki loše, a ja sam odgovorila da je meni tog dana rođendan i da ću se time baviti kasnije. Ona je od mene napravila majku monstruma - kaže Kikina majka.

Obdukcijom su u telu preminule jutjuberke pronađeni tragovi teških droga, ali njena majka tvrdi da to njena ćerka ne bi nikad radila. Međutim, ne skriva da je Kika znala da koristi antidepresive i kanabis.

Printcreen/trovo.live
Kika Đukić

- Kika bi sa vremena na vreme pušila kanabis sa duvanom i to samo po mrvicu kanabisa. Koristila je i bensedin od 2019. godine. Kada strimuje po celu noć pila je i po dva komada da bi spavala - istakla je Nataša za Kurir i dodala:

- Da se moja ćerka drogirala, ja bih to znala. Ona je došla kod mene prvi put da joj smotam kanabis. Očigledno je da je neko bio kod nje to jutro, ali mi ne znamo ko. Ležala je u nekom čudnom položaju, bila je kao struna. Verujem da je nju neko onesvestio, a zatim i ubrizgao nešto u nju - tvrdi Kikina majka.

24sedam
Sahrana Kike Đukić

Kako dalje ističe, njena ćerka je znala da bude "manipulator kada je ljubav u pitanju", a Nataša tvrdi da je Kika pila jake lekove zbog Bake Praseta.

- Izjavila sam i stojim iza toga, Kika je bila veliki manipulator kada je ljubav u pitanju. Ona je dečku rekla da će se baciti sa mosta, otišla je i čekala ga dva i po sata. Tada su je odveli u (Specijalnu psihijatrijsku bolnicu) Lazu Lazarević, gde je i ostala nekoliko dana. Jake lekove za smirenje je pila zbog Bake Praseta. Gde god da je odlazila prilazili su je i vređali. E tu je ona pukla - otkriva Nataša  i dodaje da se videla sa njim nakon Kikine smrti, jer je znala da su se pomirili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike