"Neću dozvoliti da drugarica prođe nekažnjeno!" Majka Kike Đukić iznela nove detalje o njenoj misterioznoj smrti

13.08.2022

11:31

0

Autor: Marija Mitić

Nataša sumnja da je njenoj ćerki neko namerno dao drogu koja joj je obdukcijom pronađena u krvi

"Neću dozvoliti da drugarica prođe nekažnjeno!" Majka Kike Đukić iznela nove detalje o njenoj misterioznoj smrti
kika ova - Copyright Instagram printscreen/ kikax3

Majka tragično preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić, Nataša, svim silama se trudi da dođe do razrešenja njene misterizne smrti. Ona se u više navrata dosad pojavljivala u javnosti gde je iznosila kako činjenice tako i svoje sumnje vezane za iznenadnu smrt ćerke, koju još uvek teško podnosi. To je i danas bio slučaj kada je Nataša gostovala u jutarnjem programu televizije Pink gde je ponovo obradila ceo slučaj.

Kako je rekla majka jutjuberke, postoji niz nelogičnosti kada je reč o Kristininoj smrti, a ona tvrdi i da su je njena drugarica kao i inspektor sve vreme lagali. Nataša je takođe iznela svoje sumnje da je Kikina drugarica kriva za njenu smrt.

Nataša je razgovor sa voditeljkom Jovanom Jeremić počela prepričavajući susret sa bivšim dečkom njene ćerke, koji tvrdi da nije obrisao Kristinin Instagram nalog, što je takođe sporno u celom slučaju.

Printscreen „Redakcija"
Nataša Đukić

- Kika i ja nikada nismo imale tajne, ona je imala 19 godina i 5 meseci kad je rekla: ''Idem da spavam sa dečkom'', imala je divnog dečka Finca, sa ovim dečkom je bila toksična veza. Ja sam se sa njim videla, zvala sam ga da dođe kod mene i nisam mogla da verujem da je došao sam. Rekao je ja sam došao po sistemu - bolje da me vi ubijete nego da se jedem ceo život. On mi se u sve kune da nije obrisao njen Instagram nalog - rekla je Kikina majka i zatim se osvrnula na spekulacije da je njena ćerka dva puta pokušala da se ubije.

- Ja koja sam tri puta teža od nje, kada bih se bacila sa bilo kog od ta dva mosta, ne bih preživela, a kamoli ona. Da se to desilo, s obzirom na to da su je svi pratili, o tome bi pisao ceo svet. Jeste bila na Brankovom kada se posvađala sa dečkom, ali ona nije želela da se ubije, htela je samo da on dođe. Ona je njega čekala dva sata i poslala mu je poruku, on i ja samo je pokupili, u Lazi kada smo bili sa njom doktorki je rekla: ''Ja sam samo htela da on dođe'', bila je veliki manipulator kada je ljubav u pitanju.

Printscreen RTVPink
Nataša Đukić

Nataša se potom još jednom osvrnula na Kikinu prijateljicu, koja joj je sumnjiva, posebno jer porodici Đukić četiri meseca nije dala šifre Kikinih naloga društvenih mreža.

- Ta drugarica je dan posle njene smrti na njenom kanalu objavila da je Kika umrla i sebe označila, tek posle četiri meseca je nama dala šifre. Imala je šifre svega, ja dobijam danima bar 300 poruka, gde mi devojke koje zbog te drugarice nisu mogle da pristupe Kiki jer ih je ona banovala, nije ih pustila da igraju sa Kikom igrice, ima poruka drugih, kao što je dečko, ja ga molim da mi se javi, rekao je da je taj dan video drugaricu u 18 i 30 kako ulazi u Kikinu zgradu i da je on bio sat i nešto i da ona nije izašla, posle je on otišao. Ja ću sigurno pokrenuti novi postupak, neću dozvoliti da drugarica prođe nekažnjeno - priča Nataša i dodaje:

- Ona je nama mesecima dolazila u kuću, četiri meseca je bila tu otprilike, nakon čega se napokon setila šifre Kikinog Instagrama, a stavila je objavu, sve sam ja to izjavila u tužilaštvu.

Za sam kraj Đukićka je dodala i da sumnja da je njenoj ćerki neko namerno dao drogu, a sve dokaze uklonio.

Printscreen Instagram/kikax3
Kristina Kika Đukić

- Kika je odmalena imala problem sa gutanjem tableta, da bi popila bensedin morala je da popije bar pola litre vode, jedino toj drugarici što mogu da zahvalim što je rekla da pored Kike nije bila ni čaša ni flaša. Postoji mogućnost da je neko bio u stanu i da joj je dao po principu - popij smiriće te, i da je odneo flašu zbog otisaka - ispričala je Nataša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike