Majka Kike Đukić se oglasila posle odluke tužilaštva: Moja Kika se nije ubila, neko debelo stoji iza ovoga (VIDEO)

20.07.2022

16:21

1

Nataša je ispričala da će otkriti svašta uskoro

Majka Kike Đukić se oglasila posle odluke tužilaštva: Moja Kika se nije ubila, neko debelo stoji iza ovoga (VIDEO)
kika jutjuberka face - Copyright Printscreen/Facebook

Jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično je preminula u noći između 8. i 9. decembra, u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a mesecima unazad se ispituje pravi uzrok njene smrti.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić.

Instagram screenshot
Kika Đukić

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Zbog ovoga se oglasila Kikina majka Nataša, koja se požalila kako je sat vremena pokušavala da demantuje iskaz Tužilaštva na društvenoj mreži Instagram.

- Sat vremena pokušavim da objavim na Instagramu da je Tužilaštvo zvanično donelo da je Kika izvršila samoubistvo. Što je jedino što nije sigurno učinila. Prema tome, neko stoji debelo iza svega ovoga. Sve ću vam to ispričati u objavi koju budem uradila na Kikinom kanalu na Jutjubu - rekla je ona.

Kako se nezvanično saznaje, Kika je dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic" u godini kritičnog događaja. Prema navodima "Blica", na kompjuteru u sobi u kojoj je nađeno njeno telo ostavila oproštajne poruke adresirane na više osoba, a u trenutku kada je sebi oduzela život, bila je sama. 

Nataša se, međutim, u razgovoru za „Informer" osvrnula i na ćerkine ugovore, pa povodom izjave Tužilaštva naglasila:

- Ne mogu da verujem da o ovome saznajem iz portala, a ne iz Tužilaštva. Zar nije trebalo prvo mene da obavestite, sram vas bilo! Ovo je samo zataškavanje istine, kako bi se prikrilo šta se tačno dogodilo. Kao prvo, inspektor koji je vršio uviđaj je lagao rekavši da ne postoji video nadzor u zgradi, najverovatnije iz razloga što je osoba koja ju je našla mrtvu, ćerka njegovog kolege, a majka joj radi u Tužilaštvu, a velika je verovatnoća da ju je ona tog dana posetila i ostavila da umre - počela je ona za pomenute medije, pa nastavila:

- Kao drugo, kada sam tom istom inspektoru javila da je stan otpečaćen, prekinuo je razgovor sa mnom i nazvao istu tu osobu da je obavesti da je stan otpečaćen i da mu da šifru za ulazak u zgradu, a kada sam mu to predočila, rekao mi je da to nije istina, ali iako to nije dozvoljeno, razgovor sam snimila, kako sa njim, tako i sa njom. Isti inspektor mi je rekao da je kod nje nađeno 50 ekstazija za koje sam od njenog druga saznala da je naručila za drugaricu sa Banovog brda, a kada sam ga pitala da, ako je naručila 50, a nađeno 50, šta je onda ona popila, on je posle kraće pauze odgovorio, pa nije bilo baš 50. Na obdukciju je poslato samo dva blistera bensedina od 3mg, a MDMA se ne pominje - nabrajala je ona.

"Kao treće, a možda i najbitnije..."

- Tužilaštvu sam dokumentovala da je dan uoči Kikine smrti neko otvorio Jutjub kanal sa logom i imenom Kike, a da je dan posle njene smrti objavio prvi video o njenoj smrti. Do danas mi nije javljeno ko je ta osoba. Kao treće, a možda i najbitnije je da je nestao Kikin dnevnik u kome su bile sve šifre njenih i mojih društvenih mreža, a i banaka. Svi njeni ugovoreni poslovi za ovu godini su bili u tom dnevniku. Ona je evidentirala bukvalno sve, između ostalog kad i šta jede, s kim se čuje, vidi i slično. Od kada se navodno oproštajno pismo napisano na računaru tretira kao validno? Oproštajno pismo ručno napisano je jedino validno. Svako može da otkuca na kompjuteru šta hoće, ali da napiše sigurno ne, pogotovo što je Kika imala specifičan rukopis. Da li bi osoba koja je imala milionske ugovore za ovu godinu izvršila samoubistvo? Sram vas bilo! - zaključila je u pismu poslatom pomenutim medijima Nataša Đukić Veličković, majka pokojne Kike.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike