Majka Kike Đukić potresena slučajem Mladena Dulića: I moja ćerka je bila proganjana, ali je uspela da se izbori sa tim

31.10.2022

17:26

0

Autor: Marija Mitić

"Sve što bih rekla je - deset godina robije je malo. Takvim skotovima, doživotna robija i tačka" - poručila je Nataša Đukić

Majka Kike Đukić potresena slučajem Mladena Dulića: I moja ćerka je bila proganjana, ali je uspela da se izbori sa tim
Mladen Dulić Kika Đukić - Copyright 24sedam/srpskainfo/Instagram

Region je u danima za nama potresao slučaj mladića iz Laktaša, koji je nakon sajber nasilja sebi oduzeo život. Reč je o dvadesetvogodišnjem Mladenu Duliću koji se obesio u svom dvorištu nakon što je danima bio ismevan na TikToku, a samo jer je uljudno potražio posao na obližnjoj pumpi.

Ova tragedija ostavila je ceo region zatečen, pa i majku pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić, koja je krajem prošle godine preminula pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Kako navodi Nataša Đukić i Kika je prolazila kroz golgotu na društvenim mrežama tokom 2019. i 2020. godine, a najveći gnev hejtera navukla je pod uticajem Bake Praseta sa kojim je u to vreme vodila "dramu".

Printcreen/trovo.live
Kristina Kika Đukić

- I Kika je bila hejtovana i proganjana 2019. i 2020. godine, ali, Bogu hvala, uspela je da se izbori sa tim, što nije bio slučaj sa Mladenom. Zbog ova dva skota sa pumpe koji su objavili snimak zbog kojeg su ga svi omalovažavali i vređali, dete je diglo ruku na sebe.Sve što bih rekla je - deset godina robije je malo. Takvim skotovima, doživotna robija i tačka - poručila je Nataša za Novu.

Podsećanja radi, Kristina Kika Đukić (21) pronađena je mrtva 9. decembra 2021. godine, u stanu u Beogradu. Iako se u prvi mah sumnjalo da je digla ruku na sebe upravo iz sličnih razloga kao i nesrećni Mladen, njena majka uverena je da to nije istina i u više navrata obećala je da će rasvetliti slučaj njene ćerke te ga obelodaniti u javnosti.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike