Obećala sam da ću rasvetliti slučaj moje ćerke! Oglasila se majka Kike Đukić: Ona je dobrotom zaslužila ovu borbu! (VIDEO)

26.10.2022

10:23

0

Autor: Marija Mitić

Kristina je preminula u decembru prošle godine, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima

Obećala sam da ću rasvetliti slučaj moje ćerke! Oglasila se majka Kike Đukić: Ona je dobrotom zaslužila ovu borbu! (VIDEO)
kika (2) - Copyright Instagram_kikax3

Mlada jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić preminula je 9. decembra prošle godine, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Iako su najpre kolale priče da je počinila samoubistvo, njena majka Nataša Đukić uverena je da to nije istina, u prilog čemu svedoče i brojne okolnosti.

Nataša se s vremena na vreme oglašava u medijima i putem društvenih mreža, što je i sada bio slučaj, na Instagramu. Ona je objavila snimak u kojem se obraća Kikinim fanovima i svima onima koji joj pružaju podršku u ovom teškom periodu, a video prati pesma "Divljeg kestena" - "Kristina, gde si sad".

- Ogromno hvala svima koji mi pružaju podršku u pronalaženju istine. Još 8. februara sam obećala da vas neću ostaviti u tišini i stojim iza toga, a sve što budem saznala ću podeliti sa vama. Onaj mali broj ljudi koji ostavlja negativne komentare - biće blokiran.

 

 

- Kika je svojom dobrotom i poštenjem zaslužila ovu borbu i mi ćemo u njoj istrajati - poručila je odlučno za kraj Nataša Đukić, koja je i nešto ranije objavila da će uskoro snimiti jedan širi video u kojem će izneti svoj stav po pitanju ovog, još uvek nerazjašnjenog slučaja smrti njene ćerke Kristine Kike Đukić.

 

 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić. Međutim, sa ovom odlukom Kikina mama Nataša nikako nije saglasna, o čemu je govorila u više navrata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike