Majka pokojne Kike Đukić spremna da ode i kod vlaških magova: Neću se smiriti dok ne rasvetlim ovaj slučaj!

22.11.2022

10:10

0

Nataša je sigurna da njena ćerka nije podigla ruku na sebe, već da je ubistvo bilo posredi

Majka pokojne Kike Đukić spremna da ode i kod vlaških magova: Neću se smiriti dok ne rasvetlim ovaj slučaj!
Nataša Đukić Veličković - Copyright Printscreen „Redakcija"

Majka pokojne jutjuberke Kike, Nataša Đukić Veličković, već mesecima ne može da spava zbog porodične tragedije koja ju je zadesila.

Ona, takođe, tvrdi da se njena mezimica nije ubila i zbog toga je spremna da ode i kod vlaških magova, ne bi li joj i sama Kristina rekla istinu uz njihovu pomoć.

- Spremna sam da idem i u Negotin kod vlaških magova, koji kontaktiraju sa pokojnicima, da mi ćerka kaže istinu! Plašim se tako nečeg, ali primorana sam da odem. Neću se smiriti dok ne rasvetlim slučaj. Nisam sujeverna, ali jedan događaj me je uznemirio. Mesec dana nakon Kikine smrti, tri osobe - jedna iz Londona, druga iz Australije i treća iz Stare Pazove - u roku od nedelju dana rekle su mi isto: „Sanjale smo da Kika plače i kaže - ja ovo nisam htela." Ne može niko da me uveri da je to slučajnost - istakla je Nataša, piše „Informer", a onda je ova neutešna majka nastavila o obdukcijskim nalazima i tome odakle joj tako snažno uverenje da Kika nije podigla ruku na sebe, kako se s druge strane tvrdi.

Nataša Đukić Veličković, Printscreen RTVPink
 

„Moje dete se nije drogiralo!"

- Kika nije izvršila samoubistvo, već je ubijena. Imala je masnicu ispod desnog oka, jer ju je neko pesnicom udario i onesvestio. Potom joj je ubrizgao smrtonosni koktel ispod pazuha ili u stomak kako se ne bi video ubod. Dokaz za to su rezultati obdukcije, koji su pokazali da je Kika imala veliku količinu droge u telu, a moje dete se nije drogiralo! Znala bih da jeste. Ponekad je mešala malu količinu kanabisa sa duvanom kako bi se opustila. To sam znala zato što je kod mene došla da joj prvi put smotam kanabis. Pila je i bromazepam zbog toga što nije mogla da spava - priča Nataša, pa zaključuje rečima:

- Otkad nema Kike, ne znam šta znači prespavati noć. Jedanaest meseci mi gori kandilo pored kog stoji njena fotografija, koju stalno gledam...

Kristina Kika Đukić, Instagram screenshot
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike