Tijana Em otkrila da li joj je Ana Nikolić zamerila duet sa Rastom, pa priznala da krije dečka!

01.12.2022

18:10

0

Pevačica je prezadovoljna novom pesmom, a evo šta će uraditi ukoliko se sazna ko joj je dečko

Tijana Em otkrila da li joj je Ana Nikolić zamerila duet sa Rastom, pa priznala da krije dečka!
Tijana eM - Copyright 24sedam TV/Mladen Mijatović

Na snimanju novogodišnjeg programa ''DM Sat'' televizije u Požarevcu sjatile su se brojne estradne zvezde, a ono što je privuklo posebnu pažnju svih jeste prvi susret vlasnice televizije, Dragane Mirković i njene koleginice Seke Aleksić, prvi put nakon deset godina sukoba.

Među brojnim pevačima na snimanje je stigla i mlada pevačica Tijana Em, poznata po hitu ''Žena od sultana''.

Tijana je na samom početku progovorila o saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom, a potom i priznala da krije dečka.

24sedam TV/Mladen Mijatović
Tijana Em

- Saradnja se desila sasvim sliučajno. Rasta je bio taj koji je poslao pesmu mom producentu Šaranu, ja sam bila na odmoru, dobila sam pesmu i na prvo slušanje sam rekla ''Ova pesma je moja''. Jeste drugačija od svega što sam snimala do sada, ali u karijeri i treba da postoji neka pesma koja se izdvaja od ostalih. Deseti smo u trendingu, utakmica Srbija-Brazil je odvukla pažnju jer je pesma izašla baš tad - počela je pevačica, koja ističe da prati fudbal samo kada naša reprezentacija igra, te da će svim srcem biti uz naše ''orlove'' sutra u 20 časova u odlučujućem meču protiv Švajcarske.

S obzirom da je njen kolega Rasta, sa kojim je izdala pesmu u zategnutim odnosima sa bivšom suprugom, Anom Nikolić, Tijana smatra da Ana nema ništa protiv što njih dvoje sarađuju.

- Upoznala sam Anu, divna je. Upoznale smo se tako što nas je šminkala zajednička šminkerka. Neko mi je napisao drugo ime na autu, ali nije to bila Ana - kaže Tijana.

24sedam TV/Mladen Mijatović
Tijana Em

Tijana priznaje da je u ljubavi srećna, ali da partnera krije od očiju javnosti.

- Krijem svoju vezu. Ako me uhvate, šta je tu je, svo su saznali i gotovo. Prilaze mi muškarci, imamo svakakve ponude. Kada sam zauzeta, ne primećujem druge muškarce. Moj muškarac mi veruje, poverenje je najbitnije u jednoj vezi, tako da se on ne obazire na komentare - dodaje pevačica koja jedino preko prevare nikada ne bi prešla svom muškarcu, jer ni sama nikada nije prevarila.

Između ljubavi i karijere, Tijana je izabrala karijeru, jer je tome posvećena od svoje jedanaeste godine.

- Ne može da se dogodi da zbog ljubavi zapostavim karijeru. Karijeri sam posvećena ceo svoj život otkako sam saznala da znam da pevam. Meni je to najvažnije, a ljubav treba da mi bude samo podrška da budem bolja u svom poslu - zaključila je Tijana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike