Lukas najavio novogodišnji nastup u Beogradu: Progovorio o megalomanskim honorarima, pa otkrio kod kog kolege bi otišao na nastup!

28.11.2022

15:05

1

Pevač obećao dobro raspoloženje i provod za pamćenje

Lukas najavio novogodišnji nastup u Beogradu: Progovorio o megalomanskim honorarima, pa otkrio kod kog kolege bi otišao na nastup!
Aca Lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas danas je održao konferenciju za medije povodom novogodišnjeg nastupa u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Godinama se u medijima pominju megalomanski honorari koje pevači uzimaju za doček Nove godine, a Lukas sada otkriva da li tu ima istine i koju sumu on uzima.

- 30 do 40 puta veće honorare uzimaju pevači (smeh) Šalim se, ne znam koliko tačno uzimaju, ja zarađujem, ne uzimam nikome ništa. Neću vam reči koliko ja uzimam. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

- Ko god bude došao na ovaj doček, sjajno će se provesti, znate kako radimo, znate da ja najviše volim takve svirke da radim, kad su stolovi, još kad su okrugli i ima šta da se jede (smeh)... Volim ja te koncerte u "Areni", ali ovo je nešto u čemu smo najbolji - rekao je Lukas koji je najavio da će repertoar biti šarenolik.  

- Naravno ja volim da pevam i sviram na događajima kao što je Nova godina, duže ćemo svirati, naravno. A repertoar će biti od Silvane do Nirvane, što se kaže - najavio je Lukas.

24sedam/M.M.
Aca Lukas

S obzirom da će mnoge njegove kolege nastupati za doček u Beogradu, pevač ističe da bi jedino otišao na nastup kolege Ace Pejovića, sa kojim se i privatno druži.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike